Nailart: roze met paars en witte strepen

Het idee was om een roze basislak aan te brengen en vervolgens een paarse ’tip’ te maken. Ik had van Essence nog French Manicure stickers liggen om netjes een randje te kunnen lakken. Helaas liep het helemaal anders…

Ik bracht, na de basecoat van Kruidvat, als eerste de mooie roze shimmery kleur van Essie aan, deze nagellak heet Jamaica Me Crazy (nr. 34). Hij was in twee lagen dekkend en ik liet hem netjes even drogen. Vervolgens bracht ik de nailtip stickers van Essence aan om daarna een nette rand met paarse nagellak te kunnen maken.

Essence Nail Art Funky Tip Guides voor nailart

Ik ging voor de variant met een punt om het wat speelser te maken. Dus na het opplakken van de stickers ging ik met de paarse nagellak van Trind (nr. CC144) aan de slag. Maar wat ik vermoedde bij het opplakken bleek ook werkelijkheid: bij het verwijderen van de stickers werd de bovenste laag van de roze Essie nagellak mee eraf getrokken wat geen mooi resultaat gaf. Daarnaast was er op een paar plekken toch nagellak onder de stickers gekomen. Het was in ieder geval geen al te best resultaat!

Gebruikte nagellak van Essie, Trind, Kruidvat en Catrice

Ik gaf mezelf natuurlijk niet gewonnen en heb toen met de Catrice Tip Painter een wit lijntje aangebracht, wat eigenlijk ook wel een leuk effect gaf! Dus zo was de combinatie van roze en paarse nagellak met witte strepen geboren. Het kwastje van de witte nagellak was eigenlijk net iets te dik (al is hij wel een stuk dunner dan van normale nagellak). Dus een mooie dunne streep is het helaas niet geworden.

French manicure nagels met roze, paars en een witte lijn

De kleurencombinatie vind ik erg leuk, juist met het wit erbij! Wel moet ik nog wat meer oefenen met lijntjes maken. Ik heb dan ook meteen een kwastenset voor nailart besteld waarbij ook wat dunnere penselen zitten zodat een dunnere lijn hopelijk bij een volgende nailart wel kan en netjes wordt.

Maak je wel eens nailart met penselen? Heb je nog tips?

Eén reactie op “Nailart: roze met paars en witte strepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top