Nailart: roze nagels met steentjes

Tijd voor een nieuwe manicure! Lichtroze nagellak vind ik altijd lief en tegelijkertijd wel chique overkomen. Ik weet niet zo goed waarom! Ik wilde een keer wat meer dan ‘gewoon’ roze nagels, dus maakte ik roze nagels met steentjes erop!

Een hele tijd geleden (en écht, ik bedoel zo’n 10 jaar) heb ik eens een ‘wieltje’ met steentjes in allerlei kleuren gekocht om nailart mee te maken. Ik heb er nog steeds plezier van en gebruik ze ook wel eens bij ooglooks. Voor deze nailart heb ik de zilveren rhinestones gebruikt.

OPI Pink Friday roze nagellak met rhinestones kruidvat base topcoat

Als ik nagellak op doe, gebruik ik altijd eerst de basecoat van Kruidvat. Goed en goedkoop. Ook als topcoat gebruik ik deze als ik geen speciaal effect wil (ik heb bijvoorbeeld ook matte of holo topcoats).

In een eerder artikel liet ik al eens al mijn roze nagellak zien. Ik koos voor deze manicure voor OPI Pink Friday, uit de Nikki Minaj collectie van een aantal jaren geleden. Hieronder het eindresultaat!

OPI Pink Friday roze nagellak met rhinestones manicure

Ik zag ergens ter inspiratie nagels met midden onder één wat groter strass steentje. Ik wilde een iets andere nailart, dus maakte ik een randje met steentjes onderaan. Mede omdat mijn rhinestones wat kleiner zijn dan op mijn inspiratiefoto.

Ik vind de steentjes in combinatie met het lieve roze een mooie combinatie. Welke kleur nagellak of steentjes had jij gebruikt voor deze nailart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top