Nailart: strepen en stippen

Tijd voor een nieuwe nailart! Ik wilde een keer wat anders proberen, uiteindelijk werd het een simpele nailart met strepen en stippen. Kijk mee voor een pictorial en het resultaat!

Als eerste koos ik de nagellak die ik wilde gebruiken. Rood – oranje – geel vind ik altijd een leuke, vrolijke combinatie. Als basis koos ik voor grijs. Hieronder zie je alle lakjes die ik voor deze nailart gebruikte:

Gebruikte nagellak nailart stippen strepen Orly, Trind, Ciaté, Kruidvat, Essence

Het zijn van links naar rechts:
★ Orly – Reel him in
★ Kruidvat Base- en Topcoat
★ Ciaté – Speed Dial 023
★ Trind – CC125
★ Essence – 34 Mrs. Brightside

Wat ik verder gebruikt voor deze nailart met strepen stippen zijn nailart tools die ik jaren geleden kocht op eBay. Ze hebben uiteinden met verschillende maten bolletjes, zodat je er stippen, maar ook lijnen, in diverse groottes kunt zetten.

Nailart tools stippen zetten

Op naar de nailart zelf! Ik had niet echt een plan voordat ik begon. Meestal is dat dan niet heel erg gunstig voor het eindresultaat. Maar ik denk dat het vandaag toch goed gelukt is!

Ik bracht eerst twee lagen van de grijze Trind nagellak aan (1). Vervolgens zette ik met een nailart tool lijnen in diverse richtingen met de rode nagellak van Orly (2). Om de lijnen wat aan te zetten gebruikte ik de oranje Ciaté nagellak (3). En als laatste zette ik met de gele nagellak van Essence kleine stipjes in de grijze vlakken (4). Hierdoor is het geheel niet meer zo donker.

Pictorial nailart simpele strepen en stippen

Hieronder kun je het eindresultaat bewonderen. Ik vond het leuk om eens wat anders te maken! Na stap 3 vond ik het wel allemaal wat te donker en had ik al wat spijt van de grijze ondergrond. Maar door de stippen werd het geheel wat vrolijker en ziet het er toch nog leuk uit vind ik!

Nailart strepen en stippen Orly nagellak

Maak je zelf wel eens zulke nailart? Dan ben ik benieuwd naar jouw creaties! Altijd leuk om inspiratie te krijgen van andere kunstwerkjes.

3 reacties op “Nailart: strepen en stippen

 1. Hi,

  Bedankt voor het delen van deze blog! Die tools zijn super handig. Ben al een tijdje aan het twijfelen of ik het zal aanschaffen of niet. Wat vind jij er van? Werken ze fijn?

  Groetjes,
  Anne

  1. Hoi Anne,

   Ik gebruik de tools nog regelmatig, vooral voor stippen en kleine streepjes zijn ze erg handig! Voor langere strepen of andere ingewikkeldere patronen gebruik ik liever kleine penseeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top