Nailart: Zwarte nagels met studs

Ik merkte dat de roze nailart met steentjes veel bekeken werd op mijn beautyblog. Mijn vermoeden is dat dat komt omdat het een simpele nailart is die iedereen makkelijk kan uitvoeren. Daarom vandaag iets in dezelfde categorie: zwarte nailart met studs.

Ik noem ze studs, maar dat is eigenlijk vooral omdat ik er niet echt een beter woord voor hen. Hieronder op de foto zie je wat ik bedoel: het zijn gelijkbenige driehoeken. Het wieltje met nailart-figuurtjes komt van eBay, ik heb deze eerder laten zien in een eBay nailart shoplog.

Makeup Revolution nagellak zwart Risk nailart wheel

Als basiskleur besloot ik zwart te nemen. Omdat we toch in de donkere dagen zitten en in de Halloween-tijd vond ik dat wel toepasselijk. Deze nieuwe Makeup Revolution nagellak in de kleur Risk heb ik al wel gebruikt in de Halloween mummie nailart, maar nog nooit op mijn hele nagels gedaan.

De andere twee kleuren Makeup Revolution nagellak die ik heb, Muse en Powder, dekken niet volledig in één laag. Ik was benieuwd of dat bij deze zwarte wel was. De dekking blijkt goed, maar net niet voldoende bij één laag. Ik breng ook liever twee wat dunnere lagen aan, dan één hele dikke. Hieronder zie je mijn nagels met één laag Risk.

Makeup Revolution nagellak zwart Risk één laag

Op zich dekt hij prima op het nagelbed, maar op de tips kun je er nog doorheen kijken als je ze in het licht ziet. Dus bracht ik nog een tweede laag aan. Dit was wel voldoende voor een goede dekking.

Makeup Revolution nagellak zwart Risk twee lagen

Wat verder opvalt is dat deze lak heel mooi glanst. Het heet dus niet voor niets een High gloss nagellak! Als laatste stap bracht ik de gelijkbenige driehoekjes die ik studs noem aan. Een simpele zwarte nailart met studs, maar zeker een leuk effect als je het mij vraagt.

Nailart Makeup Revolution nagellak zwart Risk studs

Heb jij de Makeup Revolution nagellak al uitgeprobeerd? Wat is je favoriete merk nagellak?

3 reacties op “Nailart: Zwarte nagels met studs

  1. Wauw staat je heel mooi! Ik heb altijd de nagellak van essie gebruikt maar sinds kort gebruik ik alleen nog maar gel nagellak omdat deze veel beter blijft zitten. Meer eer voor mijn werk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top