Nature Box Spray Conditioner || Review

In mijn Curly Girl fase (die uiteindelijk niet echt werkte voor mij) probeerde ik ook deze Nature Box Spray Conditioner. Een leave-in conditioner om je haren te versterken en beschermen. Ik had zoiets nog nooit geprobeerd, dus was erg benieuwd. Meer weten? Lees dan zeker even verder!

Nature Box Leave-in Conditioner Spray

Volgens mij zijn de meeste producten van Nature Box curly girl proof, maar voor de zekerheid kun je dit het beste zelf nog even nazoeken. Deze Leave-in conditioner spray valt in ieder geval wel in de CG categorie, dus daarom koos ik hem.

Spray Conditioner met olijfolie

Een leave-in conditioner breng je aan nadat je jouw haren hebt gewassen. Je spoelt hem niet uit, hij geeft je haren juist na het wassen extra voeding en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Ook geeft hij je haar een fijne gladde finish.

Sprayfles voor curly girl methode

De Nature Box Spray Conditioner bevat zogenaamde cold pressed olijfolie wat ervoor zorgt dat je haar goed door te kammen is (al is dat bij de Curly Girl methode not done).

Hij komt in een slanke groene sprayfles van 200 ml. Die fles is volledig gemaakt van gerecycled plastic. Op het etiket vind je alle informatie over de leave-in conditioner zoals de ingrediënten en het gebruiksadvies.

Informatie en ingredienten curly girl conditioner

De spray is vegan, gemaakt met 98% natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen en kunstmatige kleurstoffen.

De Nature Box Spray Conditioner in gebruik

Na het wassen van je haar met shampoo en reguliere conditioner (optioneel) gebruik je deze leave-in spray. Je schudt eerst de fles goed door en sprayt vervolgens een goede hoeveelheid op je haar. De fles houd je daarbij op ongeveer 20 cm afstand. Ik spray hem rechtopstaand op mijn haar en vervolgens voorover gebogen terwijl mijn haar naar beneden hangt. Zo bereik ik alle haren.

Nature Box Leave-In Conditioner gebruiken

De spray heeft een subtiele geur die wel een beetje aan olijven doet denken. Olijven zijn niet mijn favoriet, maar de geur is eigenlijk prima.

De leave-in conditioner spray is wit van kleur, maar dit is op je haar niet zichtbaar.

Witte conditioner spray voor sterk haar

Nadat mijn haar gedroogd is, voelt het heerlijk zacht aan. Inderdaad die gladde finish die de spray belooft. Mijn haar voelt zeker niet vettig aan of ziet er zo uit. Ook wordt mijn haar er niet sneller vet van in de dagen erna.

Ook al blijk ik niet echt een curly girl te zijn, deze spray conditioner van Nature Box is erg fijn, dus ik blijf hem voorlopig gebruiken!

Meer informatie

De Nature Box Spray Conditioner koop je voor ca. € 7,99 (200 ml) bij onder andere Plein.nl (€ 6,88), Etos of Wehkamp. Hij is curly girl proof, vegan en bevat 98% natuurlijke ingrediënten. Bij Plein.nl vind je ook andere producten van Nature Box voor een gunstige prijs.

Gebruik jij wel eens een leave-in conditioner?

— Tijdens mijn Curly Girl periode gebruikte ik ook een CG-proof haarmasker, check hem hier: Garnier Loving Blends haarmasker! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top