Natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth

Een aantal maanden geleden probeerde ik de natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth voor het eerst. Mijn eerste indruk was erg goed, dus genoeg reden om weer een andere geur uit te proberen. Vandaag lees je meer over het merk en de (hervulbare) deodorant, dus kijk snel verder

Natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth

Salt Of The Earth bestaat sinds 1993, dat is al bijna 30 jaar! Het is een succesvol familiebedrijf wat ooit begon met de verkoop van de natuurlijke Crystal Spring deodorant vanuit huis. Inmiddels kun je de ruim 60 producten van het merk vinden in meer dan 30 landen.

In alle producten kun je de waarden van Salt of The Earth terugvinden. Ze zijn gericht op 100% natuurlijke en veganistische ingrediënten, geen chemicaliën, herbruikbaarheid van materialen en alle producten zijn dierproefvrij ontwikkeld en geproduceerd.

De deodorant bevat Potassium Alum als werkzame ingrediënt. Meer over het gebruik van aluminium in deodorant lees je in dit artikel: Waarom ik alleen nog aluminiumvrije deodorant gebruik.

Informatie over natuurlijke deodorant van Salt of The Earth

De natuurlijke deodorant van Salt Of The Eart is er in diverse vormen. Je kunt sprays, rollers (zonder drijfgassen), balsems en sticks kopen. Voor die eerste twee kun je een refill kopen, zodat je jouw roller of sprayflacon kunt hergebruiken. Dat is nog eens milieuvriendelijk!

Hervulbare natuurlijke deodorant milieuvriendelijk

De natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth in gebruik

Naast diverse vormen deodorant is er keuze uit verschillende geuren. Ook geurloos is een optie! De roll-on deodorant die ik ontving is een unisex geur: Amber & Sandelwood.

deo roller van SotE

Voor mij is de geur net wat te zwaar, maar mijn man vond hem heerlijk ruiken. Het was dus al snel besloten wie hem zou gaan gebruiken!

natuurlijk deo roll-on

Het voelt verder als een normale roll-on deodorant. Even schudden voor gebruik en rollen maar! De geur is goed waar te nemen, maar niet overheersend sterk.

Uit ervaring weet ik dat je lang met deze Salt Of The Earth rollers kunt doen. Maar is hij dan toch op? Draai dan de bovenkant er af, maak de binnenkant goed schoon en vul het flesje opnieuw vanuit de refill fles.

Hervulbare natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth

Je kunt je deodorant tot wel 7 keer opnieuw vullen met de grote fles. Zo heb je altijd een back-up klaar staan!

Meer informatie

De natuurlijke roll-on deodorant van Salt Of The Earth heeft een adviesverkoopprijs van € 6,99 voor 75 ml. De Refill fles bevat 525 ml en kost € 38,95. Gedeeld door 7 kost dat je € 5,60 per hervulling.

Deze producten koop je via de Salt Of The Earth website zelf. Verzending wordt gedaan vanuit Nederland. Ook kun je de producten vinden bij Big Green Smile, Etos en Bol.com.

Naast deodorant verkoopt het merk ook handwash. Ook daarover schreef ik eerder een artikel die je kunt lezen via de link. Alle producten zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

Gebruik jij liever een roll-on of spraydeodorant?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top