Nieuw: Biodermal Pure Balance serum

De Pure Balance lijn van Biodermal bestaat al een tijdje en bevatte tot nu toe drie producten. Hij wordt nu uitgebreid met een vierde product. Het Biodermal Pure Balance serum. Zo kun je jouw volledige dagelijkse skincare routine met producten uit deze zelfde lijn doen!

Pure Balance Serum Biodermal

Afgelopen jaar probeerde ik de serums van Revolution Skincare en The Ordinary. Deze bevatten beide niacinamide (vitamine B3) waardoor ik fan ben geworden van dit ingrediënt. Daarnaast schreef ik laatst al over het L’Oreal Revitalift serum met hyaluronzuur. Ook dat serum beviel erg goed. In het nieuwe Biodermal Skin Boosting serum zijn niacinamide en hyaluronzuur de twee actieve ingrediënten! Door deze formule wordt de huidtextuur verbeterd en verfijnd. Daarnaast geeft het een intense hydratatieboost. En als laatste vermindert het oneffenheden en onzuiverheden.

Je gebruikt het serum twee keer per dag voor het beste resultaat. Hij is goed op te nemen in je skincare routine. Als je de volledige lijn van Biodermal wil gebruiken houd je onderstaande volgorde aan.

  1. De Skin Renewing Cleansing Mousse
  2. Het Skin Boosting Serum
  3. De Skin Puritying Dag Gel-Crème óf Skin Refining Nachtbalsem
Biodermal Pure Balance productlijn

Alle producten zijn uit dezelfde Pure Balance lijn. Hierdoor wordt je huid gehydrateerd, verzorgd en gereinigd. Het brengt je huid weer in balans en verbetert daarnaast de huidtextuur.

Meer informatie

Het nieuwe serum heeft een adviesverkoopprijs van € 24,99. De dag- en nachtcrème hebben dezelfde prijs. De cleansing mousse koop je voor € 17,99 (adviesverkoopprijs). Deze producten van Biodermal koop je bijvoorbeeld bij De Online Drogist, Plein.nl, Wehkamp, Kruidvat, Etos of Bol.com. Alle Biodermal producten zijn dierproefvrij. Meer informatie kun je vinden op de Biodermal website!

Ben je benieuwd wat ik van deze productlijn vind? Ik probeerde ze uit en schreef er een artikel over. Lees hier mijn Review: Biodermal Pure Balance producten!

Heb je wel eens iets van de Biodermal Pure Balance productlijn geprobeerd?

4 reacties op “Nieuw: Biodermal Pure Balance serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top