Nieuw: INGLOT Soap Brow – Brown

De fijne transparante Soap Brow van INGLOT werd ruim een jaar geleden geïntroduceerd. Sindsdien gebruik ik hem regelmatig! Enig nadeel: Er was geen kleurkeuze, hij was alleen beschikbaar als transparante gel. Gelukkig is er een uitbreiding van het assortiment en kan ik je nu de bruine INGLOT Soap Brow laten zien, dus kijk snel verder!

Nieuw INGLOT Playinn Soap Brow bruin - review

Net als zijn transparante zusje is deze bruine Soap Brow verpakt in een rond bakje met dekseltje. Het lila label met bruin opschrift zorgt ervoor dat je niet in de war raakt. De transparante gel heeft namelijk een witte sticker met lila letters.

INGLOT Playinn Soap Brow transparant en bruin - Review

Verder hebben beide Soap Brow tinten van INGLOT veel overeenkomsten. Ze hebben dezelfde heerlijke geur en ook de textuur komt overeen.

Hij lijkt hard te zijn, maar je hoeft geen water toe te voegen om deze wenkbrauwgel te gebruiken. Met een spoolie (een rond wenkbrauwborsteltje) pak je de gewenste hoeveelheid uit het bakje en breng je hem aan op je wenkbrauwen. Je hebt zeker niet veel nodig om een mooi effect te creëren.

Textuur gekleurde bruine browsoap - review

Ondanks het feit dat je geen water hoeft toe te voegen, hoef je niet bang te zijn dat de gel uitdroogt. De transparante Soap Brow heb ik inmiddels ruim een jaar in gebruik en heeft nog steeds dezelfde textuur als op dag één!

Als je naar de bruine Soap Brow kijkt lijkt hij eerder zwart te zijn! Maar dat is gelukkig enkel schijn. Zoals je hieronder ziet heeft hij wel degelijk een bruine kleur. Niet heel dekkend, maar dat is voor mij ook zeker geen must bij dit soort producten. Voor meer kleur kun je het So Fine wenkbrauw potlood (in combinatie met de Soap Brow) gebruiken.

Textuur bruine wenkbrauw zeep

Voor mijn lichte huid is deze bruintint zeker een match, als je wat donkerdere wenkbrauwen hebt kun je wellicht beter voor de transparante variant kiezen.

De Soap Brow is fijn in gebruik, maar laat wel een beetje een plakkerig laagje achter. Gelukkig is dit eenvoudig te verhelpen door een setting / fixing spray te gebruiken. Met die combinatie blijven mijn wenkbrauwen netjes de hele dag in shape, zeker een aanrader dus!

Meer informatie

Je koopt zowel de transparante als nieuwe bruine Soap Brow natuurlijk bij INGLOT. Ze kosten € 14,99 per stuk (30 ml). Met code THENEXTG1RL ontvang je 20% korting op je gehele bestelling! Ze kosten dan € 12. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties.

Gebruik jij wel eens een soap brow product of wenkbrauwgel?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top