Nieuw: Solid shampoos van SKOON

Langzaamaan beginnen solid shampoos zich te vestigen in het haircare-aanbod, ook SKOON heeft een aantal mooie exemplaren in het assortiment. In dit artikel vertel ik je alles over SKOON als merk en over de drie varianten die ze aanbieden. Lees dus snel verder!

SKOON solid shampoo bars

Wie is SKOON?

SKOON Cosmetics is een Nederlands bedrijf wat natuurlijke persoonlijke verzorging beschikbaar maakt voor iedereen. Persoonlijke verzorging die plasticvrij, en dus ‘schoon’ is, is vanzelfsprekend voor SKOON. Bij het produceren van de alle producten wordt de natuur in gedachten gehouden. Er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten én verpakkingen. De producten zijn vegan en dierproefvrij.

Voordelen SKOON producten vegan diervriendelijk

Uit deze filosofie van SKOON zijn drie solid shampoos gekomen die 100% natuurlijk en plasticvrij zijn. Ook bevatten ze geen hormoonverstorende stoffen of conserveringsmiddelen. Het gebruik van shampoo bars zijn daarbij ook nog eens duurzaam in gebruik, ze vervangen maar liefst 3 flessen vloeibare shampoo (van 250 ml)!

Solid shampoo Color & Shine

De Color & Shine shampoo bar is ontwikkeld voor gekleurd en gestresst haar. Hij bevat hydraterende avocado, cranberry voor bescherming en verzorgende argan olie. Door gebruik van deze shampoo krijgt je haar een langdurige natuurlijke glans.

Skoon Color & Shine shampoo bar

Solid shampoo Volume & Strength

Door de Volume & Strength shampoo bar krijgt je haar een boost door de stimulerende citrus. Daarnaast bevat het vochtinbrengende aloë vera en zorgt proteïne voor herstel van het haar.

Skoon Volume & Strength solid shampoo

Solid shampoo Sensitive Moisture & Care

Als laatste variant is er de Sensitive Moisture & Care shampoo bar. Deze bevat hydraterende avocado, verzorgende amandelmelk en vochtinbrengende aloë vera. Hierdoor wordt je (gevoelige) hoofdhuid verzorgd en je haar op milde wijze gereinigd.

Skoon Sensitive Moisture & Care

Inmiddels heeft SKOON Natural Cosmetics nog veel meer fijne producten uitgebracht, je bekijkt ze allemaal via de link!

Meer informatie

Geïnteresseerd in de solid shampoos van SKOON? Je koopt ze bijvoorbeeld bij Erica Kruiderijen. Online kun je ze bestellen bij bijvoorbeeld Plein.nl! Daar vind je ook andere producten van SKOON zoals de kojac-spons, zeepbakjes en reinigingshandschoenen. De solid shampoos kosten € 7,95 per stuk.

Welke variant past het beste bij jouw haar?

— Benieuwd naar de drie nieuwe Bars van SKOON? Bekijk ze in dit artikel: Nieuwe Solid Shampoo Bars van SKOON! —

Eén reactie op “Nieuw: Solid shampoos van SKOON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top