Nieuwe blush en highlighter van Max & More

Dit najaar heeft Max & More haar assortiment vernieuwd. De verpakkingen hebben een update gekregen, net als de producten zelf. De meeste zijn nu vegan, wat ik een groot pluspunt vind. In de Max & More adventskalender 2020 vond ik deze nieuwe blush en highlighter. Kijk je mee?

Max & More Pink Coral blush + highlighter van Action
Max and More blush highlighter uit adventskalender 2020

Als je deze producten in de winkel koopt zit er nog een kartonnen verpakking omheen. Op de achterkant van de blush en highlighter staan de ingrediënten vermeld. Bij de blush ook nog de kleurnaam: 162 Pink Coral. Beide producten zijn vegan en bevatten 6 gram.

Max and More Blush en Highlighter

Max & More Blush en Highlighter

In de Blush staat de letter M gedrukt, uiteraard van Max & More! In de highlighter ontbreekt dat detail. Ik vraag me af of het komt omdat die laatste niet los te koop is. Ik zag hem in ieder geval niet in de winkel hangen en kan hem op Action.com ook niet vinden.

De Blush is in de kleur Pink Coral en dat geeft de kleur goed weer. Er zit een hele lichte glans in de blush, hij is net niet volledig mat.

Max&More Blush Pink Coral 2020

De highlighter is champagne-kleurig en neigt een klein beetje naar rosé. De shimmer is vrij subtiel.

Max&More highlighter van Action

Ik moet zeggen dat ik iets meer had verwacht van de swatches, maar zowel de blush als de highlighter zijn erg subtiel. Je kunt ze wel enigszins opbouwen gelukkig. De blush lijkt op mijn arm (en gezicht) overigens wel mat te zijn, de glinstering is niet echt aanwezig. Dat vind ik positief, want ik hou persoonlijk niet van shimmery blushes.

Swatches van Max & More blush en highlighter uit adventskalender 2020

De glinstering in de highlighter is wat mij betreft dan weer net te weinig. Verwacht vooral geen oogverblindende highlight op je gezicht. Hou je van subtiele effecten? Dan kunnen deze producten voor jou goed werken!

Meer informatie

Deze Max & More blush is los te koop bij Action voor € 0,95 (6 gram). Hij is naast deze Pink Coral, ook beschikbaar in Dusty Rose. Ik twijfel of de highlighter los te koop is, ik heb hem nog niet gezien in de winkels en ook op Action.com is hij niet te vinden. Mocht hij wel los te koop zijn dan verwacht ik dat je hem voor dezelfde prijs als de blush kunt kopen.

Gebruik jij (nieuwe) producten van Max & More? Wat is jouw favoriet?

— Meer lezen over de nieuwe Max & More items? Bekijk dan de volgende artikelen: Max & More oogproducten getest, Max & More chubby lipbalms of Max & More Bloom oogschaduwpalette! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Nieuwe blush en highlighter van Max & More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top