Nieuwe INGLOT Playinn oogschaduwpaletten || Review

INGLOT kwam laatst met twee nieuwe Playinn oogschaduwpaletten op de markt: Fizzy Toffee en Loca Mocca! De twee 6-pans paletten behoren tot de Playinn collectie en zijn neutraal met ieder hun eigen vibe. In dit artikel laat ik beide paletten aan je zien. Dat is natuurlijk inclusief swatches en twee ooglooks, dus kijk snel verder!

INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Fizzy Toffee & Loca Mocca

Je kent INGLOT misschien van het Freedom System. Je kiest dan losse, vierkante oogschaduws in de kleuren die je wil. Daarbij koop je een leeg palet en zo kun je jouw eigen oogschaduwpalet samenstellen. Dit systeem is er overigens ook voor blushes, highlighter, cream producten en meer.

Naast het Freedom System brengt INGLOT ook regelmatig leuke paletten uit waarin de kleuren al op elkaar afgestemd zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld het Wanna Banana palet met geeltinten en het Lilla Vanilla palette met mauve kleuren. Je bekijkt alle ‘pre-made’ oogschaduwpaletten van INGLOT via deze link (lees verder voor mijn kortingscode!).

INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Fizzy Toffee & Loca Mocca - review

De twee nieuwste aanwinsten van het merk zijn Fizzy Toffee waarin warme bruintinten gecombineerd worden met roze tonen en Loca Mocca waarin vooral bruintinten te vinden zijn. Ook voor de neutral-lovers is er nu dus iets te vinden!

In deze Instagram Reel zie je de paletten in het kort.

Hieronder laat ik je deze twee pareltjes van dichtbij zien en zie je ook welke looks ik ermee maakte.

INGLOT Playinn Fizzy Toffee | € 32,99

Het eerste van de twee nieuwe oogschaduwpaletten uit de Playinn collectie van INGLOT heet Fizzy Toffee. Van de zes tinten oogschaduw hebben vier een matte finish en de andere twee hebben een parelmoeren tot metallic finish.

Ingredienten INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Fizzy Toffee - review

Het palet komt in een doosje met open voorkant zoals je op de bovenste foto in dit artikel kunt zien. Op de achterkant staan vervolgens de ingrediënten afgedrukt.

INGLOT Fizzy Toffee oogschaduwpalette met korting

Het palet zelf heeft een matzwarte kleur. De transparante bovenkant met letters zit eraan vast door middel van de vier magneetjes in de hoeken. Hij blijft daardoor goed dicht zitten en is eenvoudig te openen door een schuivende beweging te maken.

Close-up INGLOT Fizzy Toffee palette - review

De kleuren hebben allemaal een naam gekregen die past bij de titel van het oogschaduwpalet. Stay Pink knalt er uit, dit is een shimmery rozetint. Met Warm Cocoa kun je diepte aanbrengen in je look en Vanilla Beige is weer handig voor het blenden van kleuren in je huid.

Stay Pink oogschaduw close-up

INGLOT Fizzy Toffee in gebruik

Hieronder zie je swatches van de zes kleuren in het INGLOT Playinn Fizzy Toffee oogschaduwpalet. Alle kleuren hebben een prima pigment. In de pan voelen ze niet te hard aan en ze zijn (mede daardoor) fijn in gebruik.

Swatches INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Fizzy Toffee - review

Bij de look pakte ik het zwarte Outline Eye Pencil erbij voor een subtiele wing die ik vervolgens liet overgaan in de donkerste bruin uit het palet (Warm Cocoa). In het echt waren de shimmers nog beter zichtbaar, ik gebruikte beide naast elkaar op het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid.

Ooglook met INGLOT Fizzy Toffee oogschaduwpalet

De oogschaduw laat zich gemakkelijk aanbrengen en in elkaar blenden. De kleuren passen allemaal bij elkaar, dus met dit palet kun je eigenlijk niet fout zitten!

INGLOT Playinn Loca Mocca | € 32,99

Het tweede van de neutrale oogschaduwpaletten uit de INGLOT Playinn lijn heet Loca Mocca. In dit palet vind je tevens warme bruintinten, maar hier gecombineerd met een champage- en bijna bronskleurige shimmer.

Ingredienten INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Loca Mocca - review

Naast twee shimmers vind je in dit palet vier matte tinten. Eén daarvan, Chocolate Musse, bevat hele kleine glitterdeeltjes voor een subtiele glinstering op je oogleden.

INGLOT Loca Mocca oogschaduwpalette met korting

De kleuren hebben heerlijke namen zoals Caramel Delight en Vanilla Hug. Het zijn diverse bruintinten die een mooie neutrale combinatie vormen in dit palet.

Close-up INGLOT Loca Mocca palette - review

Hierbij nog een close-up van Chocolate Musse waarin je de kleine glittertjes ziet zitten. Het is tevens de donkerste tint in het palet. Scroll verder om hem in actie te zien!

Chocolate Musse oogschaduw met glittertjes close-up

INGLOT Loca Mocca in gebruik

Ook het Loca Mocca palet van INGLOT laat zich weer goed swatchen. Sommige kleuren in dit palet lijken sterk op de Fizzy Toffee kleuren, maar als je ze naast elkaar houdt verschillen ze wel van elkaar. Ze hebben net een andere ondertoon of kleurdiepte.

Swatches INGLOT Playinn oogschaduwpaletten Loca Mocca - review

Voor de eerste look met dit oogschaduwpalet koos ik voor een halo eye. Aan de buitenkanten zie je Chocolate Musse in actie. Verder richting het midden Caramel Delight en Vintage Blush. Als eyecatcher heb ik voor de lichte shimmertint gekozen (Vanilla Hug).

Om de look af te maken gebruikte ik nepwimpers in combinatie met de INGLOT All Eye Want Mascara.

Ooglook met INGLOT Loca Mocca oogschaduwpalet

Het zal geen verrassing zijn dat ook de kleuren in dit palet weer fijn werken. Het pigment is goed en de oogschaduws zijn gemakkelijk in gebruik. Een aanrader voor de neutral-lovers!

Meer informatie

Zelf deze INGLOT Playinn oogschaduwpaletten proberen? Je koopt ze natuurlijk via INGLOT.nl! De paletten kosten € 32,99 per stuk. Gebruik je code THENEXTG1RL dan ontvang je 20% korting op je bestelling en betaal je € 26,40 per palette. Niet geldig in combinatie met andere acties.

INGLOT is een cruelty-free merk met steeds meer vegan en halal producten. Meer reviews over producten van het merk lees je via deze link!

Houd jij van dit soort compacte neutrale oogschaduwpaletten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top