Nieuwe Kruidvat Natures doucheproducten

Al eerder las je over de nieuwe Kruidvat Natures haarverzorging, skincare en gezichtsreiniging, vandaag zijn de doucheproducten aan de beurt! Naast drie varianten douchegel zijn er ook twee nieuwe showerbars ontwikkeld. In dit artikel lees je meer over deze vegan items met minstens 95% natuurlijke ingrediënten, dus kijk snel verder!

Kruidvat Natures doucheproducten

Vegan en met zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dát waren de uitgangspunten van Kruidvat bij het vernieuwen van de nieuwe Natures-lijn waar deze doucheproducten onder vallen. Daarbij bevat ieder product 2 biologische ingrediënten en worden ze verkocht voor een schappelijke prijs. Zo kan iedereen zich mooi en gezond voelen!

Bekijk alle producten in deze vernieuwde lijn in dit artikel: Vernieuwd: Kruidvat Natures assortiment!

Kruidvat Natures Douchegel

De nieuwe showergels vind je in drie varianten in de winkel. In dit artikel lees je over de Caring Showergel met extracten van biologische amandel- en mauve flowers (Groot Kaasjeskruid). Deze is herkenbaar aan zijn passende lila (mauve) etiket.

Daarnaast is er de Refreshing Showergel met biologische eucalyptus en rozemarijn (blauw etiket) en de Oriental Showergel met biologische rozen- en argan extract (groen etiket).

Kruidvat natuurlijke douchegel

Ik moet bekennen dat ik niet weet hoe de bloemen van Groot Kaasjeskruid ruiken, maar de geur van amandel is duidelijk aanwezig bij het gebruiken van deze douchegel.

Er is geen overdaad aan schuim en de showergel doet gewoon zijn werk. Hij laat mijn huid zacht en schoon achter met een subtiele geur van amandel. Omdat deze geur niet echt aan mij besteed is, gebruik ik toch liever de andere Kruidvat Natures doucheproducten: de showerbars!

Voor de showergels betaal je € 3,29 per stuk (400 ml).

Kruidvat Natures Showerbars

Steeds vaker zie je doucheproducten (niet alleen voor het lichaam, maar ook shampoo en conditioner) in vaste vorm. Dat is niet gek, ze zijn in de meeste gevallen namelijk een stuk milieuvriendelijker (geen plastic verpakking) en je doet er over het algemeen langer mee dan met een fles douchegel.

Kruidvat Natures showerbars met natuurlijke ingredienten

De nieuwe Kruidvat douchebars zijn voor minstens 95% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong waarvan er twee biologisch zijn. Net als de reguliere douchegel is er ook een Refreshing Shower Bar met biologische eucalyptus en rozemarijn. Daarnaast is er de Softening Shower Bar met biologisch perzikextract en arganolie.

Informatie over de Kruidvat showerbars om te douchen

De showerbars zijn rond met een lintje erom. Hiermee kun je ze gemakkelijk in je douche hangen om te laten drogen. Ook houd ik de bars vast door een aantal vingers door het lintje te steken. Vervolgens masseer ik ze rechtstreeks op mijn huid. Ze schuimen niet echt (maar dat was ook niet mijn verwachting).

Showerbars om gemakkelijk in de douche te hangen

Beide bars hebben een eigen geur. De blauwe Refreshing bar heeft een wat frisse, kruidige geur. De oranje perzik-bar ruikt heerlijk zoet en fruitig, dat is mijn favoriet!

Je koopt de Kruidvat Natures showerbars voor € 3,29 per stuk (Refreshing: 68 gram, Softening: 65 gram).

In deze Instagram Reels komen de producten nogmaals voorbij!

Meer informatie

De nieuwe Kruidvat Natures doucheproducten zijn inmiddels verkrijgbaar bij het Kruidvat filiaal in jouw buurt. Ook via Kruidvat.nl heb je ze snel in huis. De items uit deze lijn zijn gecertificeerd vegan, minstens 95% natuurlijk en worden dierproefvrij ontwikkeld.

Meer over de Kruidvat Natures haarverzorging, skincare en gezichtsreiniging lees je via de links.

Gebruik jij wel eens showerbars?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top