Nieuwe Kruidvat Natures haarverzorging

Wellicht heb je ze wel eens gezien toen je bij Kruidvat aan het shoppen was. Misschien zijn het zelfs wel je favoriete producten. De Kruidvat Natures haarverzorging is nu vernieuwd! Net als de andere producten in deze natuurlijke lijn van Kruidvat, overigens. Kijk snel verder!

Kruidvat Natures haarverzorging shampoo conditioner en haarmasker

De missie van Kruidvat is dat iedereen zich mooi, gezond en goed kan voelen op een duurzamere manier. De vernieuwde Kruidvat Natures producten geven je een goed gevoel over jezelf en je lichaam. De ruim 30 producten in deze lijn bestaan allemaal voor minimaal 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarvan zijn er altijd twee biologisch. Daarbij zijn de items vrij van synthetische kleurstoffen en vegan gecertificeerd. En dat allemaal voor toegankelijke prijzen!

Bekijk alle producten in deze vernieuwde lijn in dit artikel: Vernieuwd: Kruidvat Natures assortiment!

Kruidvat Natures 2-in-1 Shampoo & Conditioner

Onder de nieuwe Kruidvat Natures haarverzorging vind je naast individuele shampoos en conditioners ook een 2-in-1 product. Hiermee reinig en verzorg je jouw haar tegelijkertijd. Niet iedereen is er fan van, maar het kan zeker van pas komen. Bijvoorbeeld op vakantie of als je even snel je haren wil opfrissen.

Kruidvat Natures 2-in-1 Refreshing Shampoo & Conditioner haarverzorging

De nieuwe variant bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong met als biologische ingrediënten munt- en mango-extract. Hij is geschikt voor alle haartypen en hydrateert en voedt je haar tot in de puntjes. De formule is pH-neutraal.

De geur is een beetje friszoet, als fan van mango vind ik hem erg lekker ruiken! Mijn haar wordt goed gereinigd en voelt na gebruik van dit 2-in-1 product zacht aan.

Voor deze 2-in shampoo & conditioner van Kruidvat betaal je € 3,99.

Kruidvat Natures Shampoo

Toch liever een losse shampoo en conditioner? Ook daarvoor kun je terecht bij de nieuwe Kruidvat Natures haarverzorging! Er zijn twee shampoos beschikbaar: een hydraterende shampoo en een herstellende variant. De Repairing Shampoo herken je in de winkel aan het groen met paarse etiket. Er is ook een bijpassende conditioner en hair mask verkrijgbaar, die zie je verderop in dit artikel. De Hydrating shampoo zie je hieronder.

KV Hydraterende shampoo voor elk haartype

Waar de Repairing shampoo vooral goed past bij droog en beschadigd haar, is de Hydrating variant geschikt voor alle haartypen. Hij bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten, waaronder biologisch olijf-extract en aloë vera. Door dat laatste ingrediënt ruikt hij heerlijk fris. Voor het beste resultaat combineer je hem met de bijpassende Hydrating conditioner.

De Kruidvat Natures shampoos koop je voor € 3,99.

Repairing Conditioner & Haarmasker

De Kruidvat Natures lijn bevat niet alleen een herstellende shampoo, er is ook een bijpassende conditioner en haarmasker. Zo kun je jouw haar de beste verzorging geven om weer helemaal gezond te worden!

Conditioner en haarmasker voor droog en beschadigd haar

Deze natuurlijke producten voor droog & beschadigd haar bevatten 95% (conditioner) en 98% (hair mask) ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De werkzame biologische stoffen zijn avocado-extract en amandelolie. Het masker bevat tevens proteïne-complex om je haar een boost te geven.

Beide producten koop je voor € 3,99 per stuk.

De producten uit dit artikel zie je allemaal in onderstaande Instagram Reel:

Kruidvat Natures Shampoo & conditioner bar

Naast deze vloeibare Kruidvat Natures haarverzorging komen er ook twee in vaste vorm uit: de Repairing Shampoobar en Repairing Conditionerbar. Ze zullen binnenkort verkrijgbaar zijn voor dezelfde prijs als de vloeibare zusjes: € 3,99 per stuk. Deze haarverzorgingsbars bevatten dezelfde biologische ingrediënten maar zijn natuurlijk iets anders geformuleerd.

Meer informatie

Via Kruidvat.nl en bij je lokale Kruidvat-filiaal zijn deze nieuwe producten inmiddels verkrijgbaar. Begin mei worden ze extra uitgelicht in de winkels en kun je ze ook in reclames voorbij zien komen. De oude Kruidvat Natures haarverzorging verlaat langzaam maar zeker de schappen om vervangen te worden door de nieuwe items.

Lees meer over andere items in deze natuurlijke productlijn in deze artikelen:

Heb jij al eens kennisgemaakt met de Kruidvat Natures haarverzorgingsproducten?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top