Nieuwe Max & More lipbalms getest!

Op social media worden sinds enkele weken hints gegeven door Max & More: er komt een nieuwe collectie met nieuwe huisstijl aan! Toen ik vorige week bij Action hingen deze nieuwe Max & More lipbalms al in de schappen dus ik besloot twee kleuren mee te nemen!

Max&More gekleurde lippenbalsem nieuwe verpakking

Er hingen in mijn filiaal van Action drie nieuwe kleuren: 385 Sweet Candy, 393 Grenadine en een lila tint. Die laatste trok me niet zo aan, omdat die kleur me meestal niet goed staat. Daarom ging ik met de andere twee kleuren naar de kassa.

Max & More’s nieuwe verpakking

De nieuwe verpakkingen van de lipbalms laten goed zien hoe de nieuwe huisstijl van Max & More eruit ziet. Strak, zwart met goudkleurige accenten (vooral het logo), ik vind het persoonlijk erg mooi!

Max&More gekleurde lippenbalsem nieuwe verpakking achterkant

Zoals gebruikelijk vind je op de achterkant van de verpakkingen alle benodigde informatie, zoals het gebruiksadvies en ingredienten. Bij de lipbalms is ook te lezen dat ze vegan zijn, wat mij betreft een pluspunt! Dit staat overigens ook op het stickertje van de balms zelf.

Max&More nieuwe lipbalms Action
Max&More gekleurde lipbalms Sweet Candy en Grenadine

Zijn de nieuwe lipbalms echt anders?

Opvallend is dat deze lipbalms per stuk verkocht worden, terwijl ze eerder per twee in een verpakking zaten. In mijn Max & More Deluxe adventskalender zat er eentje. Het was de kleur Voluptuous die je kunt zien in deze review: Max & More gekleurde lipbalm. Daar zat geen verpakking meer omheen, maar ik heb wel de lipbalm zelf erbij gepakt om te vergelijken met de nieuwe verpakkingen!

Max&More vergelijking oude en nieuwe lippenbalsem

Zoals je ziet zijn de verpakkingen nog vrijwel hetzelfde. De nieuwe zijn wat meer zwart en hebben geen afgeronde dop. De grootte en inhoud zijn identiek. De prijs echter niet: de oude kostten € 1,44 per twee, voor de nieuwe betaalde ik € 1,19 per stuk! Nog steeds niet bijzonder veel natuurlijk, maar ik wilde het toch even noemen.

Ik kon van de oude variant geen lijst met ingrediënten meer vinden, maar op het oog (en gevoel) zijn de balms nog steeds hetzelfde (afgezien van de kleuren).

De gekleurde lipbalms in gebruik

Sweet Candy is de lichtere roze kleur, die toch stiekem vrij fel is. Grenadine is de donkere, bijna bordeauxrode kleur.

Max&More nieuwe gekleurde lipbalms Action

Wat ik me nog kan herinneren van de ‘oude’ lipbalm is dat hij fijn in gebruik was. Dat is bij de nieuwe gelukkig niet veranderd. De sticks liggen fijn in de hand en geven gemakkelijk kleur af. Ze hebben een hele romige textuur.

Swatches Action gekleurde lippenbalsem Grenadine & Sweet Candy

Als ik ze voor het eerst zou proberen, zou ik erg verbaasd zijn bij dit pigment. Zeker als je denkt dat het een klassieke lippenbalsem met een kleurtje is kan ik me voorstellen dat je dit niet verwacht.

Door de wat dikkere punt is het wat lastiger om nauwkeurig je lippen in te kleuren, wat natuurlijk bij Grenadine extra snel zichtbaar is. Het voordeel is dat je wel lekker snel klaar bent!

Ook op mijn lippen komen de kleuren goed naar voren. Het is natuurlijk geen liquid lipstick dus je moet geen wonderen verwachten qua houdbaarheid op je lippen. Na drinken of eten moet je ze wel even bijwerken om het netjes te houden.

Max&More gekleurde lipbalm Sweet Candy swatch
385 – Sweet Candy
Max&More gekleurde lipbalm Grenadine swatch
393 – Grenadine

Al met al zijn ze gemakkelijk en fijn in gebruik. Ik ben benieuwd of er veel nieuwe kleuren zijn, dus ik ga het even in de gaten houden.

Meer informatie

Deze nieuwe lipbalms zijn te koop bij Action voor € 1,19 per stuk. Deze lipbalms en de andere nieuwe producten van Max & More worden komende weken stapsgewijs in de winkels gehangen en gelegd dus ik zou zeker even een kijkje nemen als je in de buurt bent. De ene winkel is wat sneller dan de andere, in mijn filiaal hingen deze er en wat nieuwe concealers. Op Instagram zie ik mensen die weer andere producten hebben kunnen kopen, dus het is momenteel nog een beetje een gok.

Ga jij iets proberen van de nieuwe Max & More productlijn? Wat vind je van de nieuwe look and feel?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

5 reacties op “Nieuwe Max & More lipbalms getest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top