Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

In de Max & More adventskalender zaten allerlei oogmake-up producten die ik uiteraard wilde proberen. Daarom bespreek ik ze in dit artikel samen en laat ik de ooglook zien die ik ermee maakte! Het gaat om de mascara, eyeliner, oogschaduw en oogpotloden. Lees dus snel verder!

Max & More action oogmake-up adventskalender 2020

Zoals ik eerder al meldde in het artikel over de Max & More Chubby Lipbalms heeft het merk haar assortiment veranderd. Alle producten zijn nu vegan en de verpakkingen hebben een classy upgrade gekregen. Ik vond het dan ook erg leuk om de nieuwe producten uit te kunnen testen!

Zilver en gouden oogpotlood

In de Max & More adventskalender van 2020 zaten twee oogpotloden waarvan ik vermoed dat ze niet in de winkel te koop zullen zijn. Het gaat om een zilveren en gouden variant.

Max & More action oogpotloden kerst 2020

Beide potloden hebben een mooie shimmery finish en voelen zacht aan. Daardoor geven ze goed en snel kleur af, wat ik altijd fijn vindt bij potloodjes!

Max & More action oogpotloden goud en zilver

Voor een kerstlook zijn deze kleuren altijd handig om te hebben! Ze zijn overigens niet waterproof, dus hopelijk niet al teveel regenbuien met kerst dit jaar! Benieuwd naar Max & More oogpotloden? Je koopt ze (in andere kleuren) voor € 1,99, je krijgt dan 10 verschillende kleuren.

Max & More eyeliner pen

Deze zwarte Eyeliner pen van Max & More wilde ik sowieso al proberen, dus ik was blij dat ik hem in de adventskalender vond! Hij heeft een vilten punt die vrij dun is, dus je kunt er dan ook dunne lijnen en mooie wings mee zetten. Hieronder enkele foto’s.

Max&More eyeliner nieuwe collectie 2020
Max&More eyeliner met vilten punt nieuwe collectie 2020
Max&More zwarte eyeliner nieuwe collectie swatch

Deze Max & More eyeliner is los te koop bij Action voor € 0,99.

Max & More mascara

Ik probeerde bijna een jaar geleden al eens de Max & More High Definition mascara. Die was niet uitzonderlijk goed, maar prima qua prijs-kwaliteit verhouding. Ik was dan ook benieuwd of de nieuwste versie beter zou zijn.

Max&More mascara nieuwe collectie 2020

De vorige applicator had een zandlopervorm met ‘haartjes’. Deze nieuwe variant heeft een rechte applicator met van die rubberen haartjes. Persoonlijk vind ik dat altijd wel fijn, maar dat is voor iedereen anders.

Max&More mascara applicator nieuwe collectie 2020

Mijn mening over deze mascara is wederom ‘prima’. Zeker als je bedenkt dat je hem voor ongeveer een euro koopt bij Action. Op de foto van de ooglook hieronder kun je het resultaat zien!

Max & More oogschaduwpalette

Het laatste Max & More oogmake-up product is een oogschaduw quattro. In de adventskalender van vorig jaar zat er ook eentje, de review lees je in dit artikel: Max & More oogschaduwpaletten. Ik was niet helemaal weg van dat quattro, dus was benieuwd naar deze nieuwe variant.

Max & More oogschaduwpalette adventskalender 2020
Max & More oogschaduwpalette Quattro Copper Crush

Hij heeft de naam Copper Crush meegekregen. De kleuren bevallen me wel! Het palette bevat vier warme tinten waarvan drie shimmers. De twee linkse kleuren lijken erg veel op elkaar en ik mis een matte nude-tint. Verder vind ik de kleuren erg leuk, ik houd van deze tinten.

Max&More oogschaduwpalette Copper Crush van Action

De swatches vond ik ook best veelbelovend! De kleuren komen er beter uit dan de oogschaduw quattro van vorig jaar vind ik. De twee linker kleuren lijken eenmaal op mijn arm minder op elkaar dan in het palette zelf.

Max & More oogschaduwpalette Copper Crush swatches

De quattro’s kostten altijd € 0,99 per stuk, het zou kunnen dat de nieuwe varianten wat duurder zijn. Of deze Copper Crush los te koop gaat zijn in de winkels weet ik niet.

Ooglook en conclusie

Uiteraard wilde ik de producten allemaal gebruiken! Uiteindelijk heb ik alleen het zilveren oogpotlood niet gebruikt. Met de andere items maakte ik deze look:

Ooglook met Max & More oogproducten uit adventskalender 2020

Ik vond het erg lastig om de donkere matte kleur, zonder een lichtere tint, te blenden. Toch is dat nog vrij goed gelukt denk ik. De diverse shimmertinten zie je op mijn bewegend ooglid. De eyeliner geeft goed kleur af, werkt makkelijk en droogt mat op. Wat mij betreft een topper! De swatches op mijn hand moest ik eraf schrobben met waterproof make-up remover. Waarmee ik aan wil geven dat hij goed blijft zitten gedurende de dag.

De mascara is wederom ‘prima’. Geen oogverblindend resultaat, maar hey, 1 euro… Al met al ben ik erg tevreden met al deze Max & More oogmake-up producten.

Welk product zou jij graag willen proberen?

— Meer lezen over nieuwe Max & More producten? Bekijk hier het artikel over het Max & More Bloom oogschaduwpalette of Max & More chubby lipbalms! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

6 reacties op “Nieuwe Max & More oogmake-up getest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top