Nieuwe start Project Pan

Vorige week ben ik gestopt met mijn Project Pan. Ik voorspelde toen al dat ik waarschijnlijk wel ‘verder’ zou gaan, maar met andere producten. Vandaag laat ik zien welke producten ik gekozen heb voor de nieuwe start van mijn Project Pan!

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken

Oogschaduwpaletten
Het valt je misschien op dat je twee producten herkent: De twee oogschaduw quattro’s aan de rechterkant van de foto zaten namelijk ook in mijn eerdere panningproject. De bovenste is van Gosh en de onderste van Miss Sporty. Ik vind de kleuren nog steeds mooi en wil graag verder met het actief gebruiken van deze paletten. Daarom heb ik ze er in gelaten.


Het valt je misschien op dat je twee producten herkent: De twee oogschaduw quattro’s aan de rechterkant van de foto zaten namelijk ook in mijn eerdere panningproject. De bovenste is van Gosh en de onderste van Miss Sporty. Ik vind de kleuren nog steeds mooi en wil graag verder met het actief gebruiken van deze paletten. Daarom heb ik ze er in gelaten.

Het derde oogschaduwpalette heb ik ingebracht om wat meer keuze te hebben in kleuren. Het is het True Shades oogschaduwpalette van Max & More (te koop bij Action) in de kleur 612 Soft Sunset. Door de roze en koraalkleurige tinten kun je al veel meer combinaties maken en afwisselen. Daarnaast zitten er ook wat matte kleuren in, wat ook fijn is voor de variatie.

Project Pan eerste update nieuwe producten om te gaan gebruiken oogschaduws Max & More Action, Gosh, Miss Sporty

De pigmentatie van het Max & More palette is niet geweldig, maar de kleuren zijn wel op te bouwen. Daarnaast vind ik die mindere pigmentatie niet persé een nadeel; op kantoor hoeft mijn oogschaduw niet zo te knallen.

Op de foto hierboven zie je de ‘beginstatus’ van de paletten. De onderste twee heb ik al vaak gebruikt de laatste tijd, er zijn al 3 pans zichtbaar. Het Max & More Soft Sunset palette heb ik denk ik 4 keer gebruikt sinds ik hem heb (een paar maanden). Ik kan daar dus nog wel even mee vooruit!

Overige producten
Ik heb niet al teveel producten in deze Project Pan gestopt, maar naast oogschaduw wel nog twee verschillende items: het Olaz Total Effects 7 in one serum en de Skin Smoothing primer van Etos. De eerste is een fijn product. Ik gebruik hem vaak nadat ik het Clay & Glow Pink Clay mask heb gebruikt, maar ik wil hem eigenlijk dagelijks gaan gebruiken.

De Etos Skin Smoothing primer heb ik er voornamelijk bij gedaan omdat hij al wat ouder is. Hij werkt nog prima, ziet er goed uit en ruikt niet raar. Maar ik wil hem toch graag in de komende maanden opmaken.

Project Pan producten van Olaz Total Effects en Etos Skin primer

Op de foto hierboven kun je de beginstand van het serum en de primer zien aan de start van deze nieuwe Project Pan!

Ben jij nog aan een Project Pan bezig? Welke producten zou jij graag wat intensiever gaan gebruiken?

Eén reactie op “Nieuwe start Project Pan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top