Nieuwe winterse posters van Gallerix!

Met posters aan de muur is het erg eenvoudig om eens wat voor wat anders te kiezen. Zo kun je kiezen voor posters afhankelijk van het jaargetijde of feestdagen. Daarom laat ik je in dit artikel laat ik je nieuwe winterse posters, of eigenlijk kerstposters, van Gallerix zien. Kijk dus snel verder!

Gallerix posters worden verzonden in handige koker

Heb je schilderijen aan de muur hangen, dan is de kans groot dat ze daar lang blijven hangen. Met posters aan de muur is dat anders: die wissel je vaak toch wat eenvoudiger. Ze zijn immers niet al te duur, hoeft niet opnieuw gaten te boren en in een paar minuten geef je jouw ruimte een andere uitstraling.

Met de winterse posters van Gallerix geef je jouw woonkamer een winters tintje of juist een warme kerstsfeer!

Uitkiezen en bestellen

Het uitkiezen, dat is nog wel een lastige opgave. Er is namelijk zoveel keuze! En het grote assortiment aan posters wordt wekelijks bijgewerkt en aangevuld, zodat er altijd weer wat nieuws te vinden is.

Sinds een tijdje staan de wintercollectie en feestelijke kerstcollectie van Gallerix online. Daarin vind je posters met sneeuwlandschappen, dieren en winterse close-ups, voor ieder wat wils. De kerstposters vielen me het meest op, dus daaruit koos ik er een aantal. Je ziet ze verderop in het artikel!

Opgerolde posters van stevig papier

Na het bestellen had ik de posters al na een aantal (werk)dagen in huis. Snelle verzending vanuit Zweden dus! Ik had dit keer geen lijsten besteld, enkel posters. Ze werden verpakt in een handige buis. Die gebruik ik nu om de posters die ik even niet aan de muur heb hangen veilig in te bewaren!

stevige papieren afbeeldingen voor aan de muur

De posters zijn van 200 gram dik papier en dat voel je ook. Je zult ze niet zomaar kreuken of scheuren. Ze hebben een halfmatte afwerking en zijn bestendig tegen veroudering. Daarbij is het papier FSC-gecertificeerd en voor alle bomen die gebruikt worden voor de posters, worden twee nieuwe geplant via de organisatie OneTreePlanted. Daarnaast heeft de drukkerij de het Nordic Swan Ecolabel voor schonere productie, elektriciteit is afkomstig van lokale producenten.

Mijn nieuwe winterposters van Gallerix

Wellicht heb je ook het artikel gelezen waarin ik de lijsten en andere posters van Gallerix liet zien. Toen koos ik voor een drieluik van botanical watercolors.

Watercolour posters planten met goud van Gallerix

Deze posters hangen al een half jaar naar volle tevredenheid aan de muur. Maar zo tegen de winter en kerstdagen leek het me leuk en passend om ze eens te vervangen. Dat is in een handomdraai gedaan. Je haalt de lijsten van de muur, opent ze aan de achterkant, poster verwisselen en klaar!

Zwarten houten fotolijst van Gallerix

Het kiezen van de nieuwe posters was nog lastig, dus uiteindelijk heb ik twee ‘drieluiken’ aangeschaft. Beide hebben kerstmis als thema, maar op een hele andere manier.

De eerste set is een kleurrijke bedoening. Het fleurt de ruimte op en geeft het een feestelijk tintje. Je ziet van links naar rechts:

  • Dots Christmas Tree
  • Time Of The Year
  • Dots Ho Ho Ho
Kerstposters drieluik van Gallerix

De achtergrond lijkt dezelfde kleur te zijn als de muur! Ik ben daarom wel blij dat ik bij deze heb gekozen voor een witte rand om de posters (dat kun je bij elke poster zelf kiezen).

Drieluik van vrolijke kerstposters

De tweede set posters is wat klassieker en te leuk om niet op te hangen! Het is de Santa Claus And Reindeer set.

Klassieke winterse posters drieluik van Gallerix

Deze drie posters horen bij elkaar en ook naast elkaar. Onderin de posters staat samen de tekst Santa Claus is coming to town. Een speels beeld maar tegelijkertijd is het niet al te opvallend.

Drieluik van klassieke kerstposters

Bij deze posters koos ik voor de ‘uitgebreide’ druk, dus zonder wit kader eromheen.

Momenteel hangt dit drieluik aan de muur. Ik sluit niet uit dat ik nog een keer wissel voor het kerstmis is! Welke van de twee sets winterse posters vind jij het leukste?

Meer informatie

Ook dit soort winterse posters aan de muur? Neem dan snel een kijkje bij Gallerix! Momenteel loopt de Black Friday actie nog waarbij je tot maar liefst 40% korting op posters en 10% korting op lijsten krijgt. Lees je dit te laat? Houd dan zeker de Gallerix website in de gaten, want ze hebben vaker acties waarbij je leuke kortingen krijgt. Kun je alvast je verlanglijstje maken!

Op deze foto’s zag je steeds drie posters van 30×40 (€ 17,90 per stuk) in een zwart houten fotolijst (€ 19,90 per stuk). Zowel de posters als lijsten zijn in diverse maten beschikbaar:

  • 21×30
  • 30×40
  • 50×70
  • 70×100
Houd jij van posters in huis, of liever schilderijen of foto's?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een merk of bedrijf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Nieuwe winterse posters van Gallerix!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top