Nieuwe zomerkleuren INGLOT Natural Origin nagellak

Eerder probeerde ik al naar tevredenheid de INGLOT Natural Origin nagellak uit. Mijn enige ‘kritiek’ was toen dat er wat kleurgroepen ondervertegenwoordigd waren zoals groen en blauw. Die zitten wel bij de nieuwe zomerkleuren van de INGLOT Natural Origin nagellak, dus kijk snel verder!

Zomerkleuren INGLOT Natural Origin nagellak 2022

Nog even de voordelen van deze INGLOT nagellak op een rijtje:

  • Vegan formule
  • Sneldrogend
  • Minimaal 77% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Laat je nagels ademen tijdens het dragen van de nagellak
Vegan nagellak met natuurlijke ingredienten

In totaal heeft INGLOT zeven zomerkleuren nagellak toegevoegd aan het Natural Origin assortiment. Hieronder zie je ze allemaal.

Zomerkleuren INGLOT vegan nagellak

Ik ontving de oranje, roze, lila en donkere blauwe tint om uit te proberen. Een gezellig stel kleurtjes bij elkaar en natuurlijk stuk voor stuk geschikt voor de zomer (al zou ik ze in ieder jaargetijde wel dragen).

INGLOT zomerkleuren natuurlijke vegan nagellak
Ook de lente van 2023 is opgeleukt met maar liefst 8 nieuwe kleuren! Bekijk ze allemaal in dit artikel: INGLOT Ethereal: Natural Origin nagellak.
Zomerse kleuren INGLOT Natural Origin nagellak 2022

Papaya Sorbet

Laten we ze van links naar rechts eens beter bekijken! De eerste die aan bod komt is 029 Papaya Sorbet. Een oranje tint die een klein beetje neigt naar pastel. Hij is iets lichter dan een echt harde oranje.

INGLOT 029 Papaya Sorbet nagellak

De lakjes hebben een breed kwastje waarmee je ze goed kunt aanbrengen. Ik vind dat persoonlijk wel fijn, zo heb je snel je hele nagel bedekt.

Zomerse oranje nagellak drip

Na twee laagjes was de oranje lak netjes dekkend, hieronder zie je het resultaat!

Swatch INGLOT 029 Papaya Sorbet nagellak

Pink Ink

De tweede tint is een zachte roze met de naam Pink Ink.

INGLOT 030 Pink Ink nagellak

Ook deze kleur was na twee dunne laagjes dekkend. De lagen zijn snel droog zodat je een nieuwe laag aan kunt brengen. Fijn, omdat je zo snel door kunt met lakken. Het kan echter ook in je nadeel werken als je nog éven iets wil bijwerken of als je iets minder snel bent met lakken.

Swatch INGLOT 030 Pink Ink nagellak

Baby Lavender

Het derde kleurtje wat ik uitprobeerde was Baby Lavender. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een lila nagellak.

INGLOT 031 Baby Lavender nagellak

Dit was eigenlijk de enige kleur waarbij ik wat moeite had om hem netjes aan te brengen. Dat kan ook helemaal aan mij hebben gelegen, maar ik kreeg het idee dat deze iets voller van textuur was waardoor de laagjes ook snel te dik werden. Uiteindelijk was het eindresultaat overigens nog steeds prima, hoor! De kleur vind ik erg mooi.

Swatch INGLOT 031 Baby Lavender nagellak

Limitless Sky

De laatste kleur die ik probeerde was de donkerste blauw van deze zomerkleuren INGLOT nagellak: Limitless Sky. Alsnog is hij niet erg donker, hij past er dus prima bij!

INGLOT 032 Limitless Sky nagellak

Bij deze blauwe nagellak heb ik ook twee lagen aangebracht. Hij had eigenlijk nog wel een derde laagje kunnen gebruiken zodat hij volledig dekkend zou zijn. Met die laatste laag zou het resultaat net iets mooier worden naar mijn idee.

Swatch INGLOT 032 Limitless Sky nagellak

De zomerkleuren INGLOT nagellak in gebruik

Per kleur heb ik al een beetje verteld hoe de dekking is en je kon hierboven al zien hoe deze zomerkleuren er op mijn nagels uitzien. Door het brede kwastje is deze vegan nagellak van INGLOT eenvoudig aan te brengen. De dekking is in de meeste gevallen met twee laagjes volledig. Op mijn nagels blijft de lak bijna een week goed zitten. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de conditie van je nagels, je werkzaamheden et cetera, dus kan bij iedereen anders zijn.

Om de kleuren bij elkaar te zien maakte ik nog een simpele nailart met kleurrijke stippen! Als basis daarvoor heb ik de witte INGLOT Natural Origin nagellak gebruikt: Coconut Shake.

Simpele nailart voor de zomer
Sinds 2023 vind je bij INGLOT ook Natural Origin nagellak met parelmoeren finish!

Meer informatie

Deze zomerkleuren INGLOT nagellak is, net als de andere Natural Origin tinten, vegan en bestaat voor minstens 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Je koopt ze via de INGLOT website voor € 17,99 per stuk (8 ml). Daarnaast zijn er een aantal INGLOT verkooppunten door heel Nederland die je vindt via de link. Gebruik code THENEXTG1RL bij het afrekenen voor 20% korting!

Draag jij dit soort tinten alleen in de zomer of het hele jaar door?

— Je leest meer over de diverse soorten nagellak van INGLOT via de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Nieuwe zomerkleuren INGLOT Natural Origin nagellak

  1. Wat een mooie kleuren! Eerst dacht ik: wauw, die roze! En toen: oh, die oranje is ook mooi. En toen: die paarse is ook wel echt tof. En daarna: die blauwe heeft ook wel wat. En tenslotte: Wat een gave nailart!!! Hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top