Nieuwsflits: Africa Organics Sensitive producten

Africa Organics komt deze herfst met twee nieuwe producten in een nieuwe productlijn: Sensitive. In dit artikel vertel ik je meer over het merk Africa Organics , de nieuwe producten die ze uitbrengen en voor wie ze bedoeld zijn. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Africa Organics Sensitive bodylotion en douchegel banner

Wat is Africa Organics?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet van het merk gehoord had, dus ik heb me even moeten inlezen. Africa Organics is een Zuid-Afrikaanse verzorgingslijn die met uitsluitend natuurlijke, biologische ingrediënten werkt. Daardoor is de lijn vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën, en worden de producten gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. En alsof dat nog niet genoeg is hanteren ze de norm dat minstens 5% van de ingredienten afkomstig moet zijn uit Fair Trade.

Het klinkt alsof je niet fout kan zitten met dit merk producten, wat maakt dat ik er erg benieuwd naar ben geworden! Ze hebben diverse producten op het gebied van haar- en lichaamverzorging. Voor verschillende huid- en haartypen, met de nieuwe lijn ook voor de gevoelige huid!

Africa Organics Sensitive

Er zijn twee producten voor de gevoelige huid uitgebracht: een Body Wash en een Body Lotion. De Body Wash is pH-neutraal en bestaat uit milde, biologisch afbreekbare ingrediënten. Hieronder bijvoorbeeld Aloë vera, zonnebloemolie en Baobab.

Africa Organics Sensitive bodylotion en douchegel

De Body Lotion is bedoeld om de huid te beschermen en verzachten. Dit wordt gerealiseerd door de toevoeging van Aloë vera, kokosolie en zonnebloemolie. Het vochtverlies blijft tot een minimum beperkt en de huid zal rustig blijven.

Meer informatie

Ook benieuwd geworden naar deze producten? Je koopt ze binnenkort via AfricaOrganics.nl, op die site kun je tevens informatie over de andere producten vinden. Zowel de Africa Organics Body Wash (210 ml) als de Body Lotion (200 ml) kost € 12.

Inmiddels heb ik deze producten uitgebreid getest. Je leest er alles over in dit artikel: Review: Africa Organics Sensitive producten.

Kende jij de producten van Africa Organics al?

3 reacties op “Nieuwsflits: Africa Organics Sensitive producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top