Nieuwsflits: Biodermal Renewing Face Oil

Alweer een tijdje geleden dat de vorige nieuwsflits online kwam, vandaag is het tijd voor een nieuwe editie! Dit keer over de Biodermal Renewing Face Oil! Dit is een gezichtsolie die je huid zijdezacht maakt. En daarbij heeft de verpakking een nieuw Biodermal-jasje gekregen. Lees snel verder!

De gezichtsolie kun je gebruiken onder je dag- en nachtcrème, ter vervanging van je crèmes of je kunt hem mengen met je crèmes. De Biodermal Renewing Face Oil bevat maar 7 ingrediënten in totaal, waaronder 3 oliën. In dit artikel kun je lezen wat die ingrediënten zijn en wat ze voor je huid doen.

Biodermal Renewing Face Oil verpakking

Natuurlijke oliën

1. Canola Oil
Voedt de huid en vormt een beschermendlaagje dat de huidbarrière helpt te herstellen ende huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.Rijk aan natuurlijk Vitamine E.

2. Coco-Caprylate/Caprate (kokosolie)
Deze verzachtende olie hydrateert de huid. De natuurlijke olie zorgt voor een aangenaam licht huidgevoel.

3. Limnanthes Alba Seed Oil
In de volksmond Meadowfoam Zaadolie genoemd. Juist. Deze voedende olie versterkt de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast laat het de huid zacht en soepel aanvoelen.

Antioxidanten

4. Tocopheryl Acetate
Een antioxidant dat van nature voorkomt in de huid, namelijk Vitamine E.Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

5. Ubiquinone
Dit is het co-enzym Q10, dat klinkt vast bekend. Ook dit ingrediënt is een krachtig huideigen antioxidant en helpt je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en gaat huidveroudering tegen.

Biodermal Renewing Face Oil pipet

Overige ingrediënten

6. Parfum
De olie heeft een aangenaam milde geur, welke zorgvuldig is geselecteerd op huidverdraagzaamheid.

7. Citric Acid (citroenzuur)
Verlaagt de pH-waarde (zuurgraad) van verzorgingsproducten, hierdoorkan dehuid het beter verdragen.

Meer informatie

De Biodermal Renewing Face Oil is vanaf 9 december exclusief verkrijgbaar bij onder andere De Online Drogist, Plein.nl, Wehkamp, Kruidvat, Etos of Bol.com voor de adviesprijs van € 29,99. Vanaf begin 2020 zal dit product geleidelijk beschikbaar zijn bij andere Biodermal verkooppunten.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit product! Het klinkt goed qua ingrediënten en werking. Mijn toch wel wat ouder wordende huidje kan ook wel zoiets gebruiken denk ik! Met de pipet lijkt het me handig (en hygiënisch) om aan te brengen.

Wat is jouw verwachting van dit product?

2 reacties op “Nieuwsflits: Biodermal Renewing Face Oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top