Nieuwsflits: Biodermal Zonproducten 2020

Insmeren tegen verbranding door de zon. Iedereen zou het moeten doen, maar het is in ieder geval niet mijn favoriete klusje. Biodermal heeft dit jaar nieuwe zonproducten, die het hopelijk wat leuker maken om goed beschermd te zijn tegen de zonnestralen. Lees snel verder!

Ik weet niet waarom precies, maar feit is dat dat insmeren steeds weer terugkomt met twee kleine kinderen die graag buiten spelen. En het is juist zo belangrijk om het consequent te doen. En niet alleen voor hen, ik moet mezelf ook goed insmeren om niet te verbranden. Voor een goede bescherming smeer je iedere 2 uur. Voor de meeste crèmes geldt: 1 theelepel voor je gezicht, 6 voor je lichaam (bij volwassenen).

Biodermal komt deze zomer met twee nieuwe zonproducten: Hydraplus Zonnespray 50+ en After Sun verkoelende gel-crème. Lees hier mijn review over de Biodermal zonproducten!

Biodermal zonnebrandcreme aftersun gel

Biodermal Hydraplus Zonnespray

De Biodermal Hydraplus Zonnespray was er al een tijdje in SPF 30. Vanaf dit jaar kun je hem ook kopen met SPF 50+. Dit gebruik ik altijd voor de kinderen en gemakshalve ook voor mezelf. De Hydraplus beschermt niet alleen, maar verzorgt en hydrateert tegelijkertijd je huid. Hij bevat zowel UVA- als UVB-filters en trekt snel in je huid. Klinkt als een fijn product!

Biodermal After Sun

Je huid kan behoorlijk uitdrogen na een dagje in de zon, ook als je jezelf goed beschermt. Daar kan de Biodermal After Sun Verkoelende Gel-Crème bij helpen. Deze hydrateert je huid tot 24 uur lang. Breng hem royaal aan en geniet van de verkoelende werking. Door de tube breng je deze after sun in een handomdraai aan.

Meer informatie

Deze twee nieuwe zonproducten in het assortiment van Biodermal zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Biodermal verkooppunten waaronder Wehkamp, De Online Drogist, Plein.nl, Kruidvat, Etos of Bol.com. De adviesprijs voor de Hydraplus Zonnespray is € 27,99 voor 175 ml, de adviesprijs voor de After Sun gel-crème is € 15,99 (150 ml).

Update: Lees hier de review over bovenstaande Biodermal zonproducten!

Heb jij wel eens Biodermal zonproducten gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top