Nieuwsflits: Dado Sens Hypersensitive concealer

Als je een gevoelige probleemhuid hebt kan het lastig zijn om de juiste producten voor je huid te vinden. Het liefst wil je de huid geven wat hij echt nodig heeft, met natuurlijke ingrediënten als basis. Herken je je hierin? Lees dan snel verder en kom alles te weten over de Dado Sens Hypersensitive concealer!

DADO SENS hypersensitive concealer palette 2020

Dado Sens is een merk wat is opgericht door Annemarie Lindner (tevens founder van Annemarie Börlind). Het merk heeft na jarenlang onderzoek en in samenwerking met dermatologen inmiddels een breed scala aan producten ontwikkeld voor gevoelige huidtypen. Het merk streeft ernaar het beste van de natuur met de hoge eisen van je gevoelige probleemhuid te combineren.

DADO SENS productlijnen

In het overzicht hierboven staan de zes productlijnen afgebeeld waarin je kunt zien welke serie geschikt is voor jouw huid. Onderaan in de roze/paarse balk staat Hypersensitive Make Up lijn, waar ze recentelijk een concealer aan hebben toegevoegd. Daarover vertel ik je in dit artikel meer!

Dado Sens Hypersensitive concealer

De gehele makeup-lijn van Dado Sens bestond tot nu toe uit enkele basisproducten: een poeder, foundation en mascara. Nu is er ook een concealerpalette toegevoegd aan het assortiment.

Make-up voor de gevoelige huid

Door de drie kleuren in het palette kun je oneffenheden en donkere kringen op de huid verbergen. Je gebruikt de verschillende kleuren voor de volgende doeleinden:

  • Geel: corrigeert donkere en/of paarse vlekken op de huid (bijvoorbeeld donkere kringen onder je ogen).
  • Groen: neutraliseert rode plekken (bijvoorbeeld puistjes).
  • Beige: egaliseert oneffenheden en verhelderen je teint.

Deze concealer is geschikt voor een huid met atopische dermatitis, acne en rosacea. Hij is 100% vrij van parfum, paraffine, siliconen, PEG’s en dierlijke extracten.

DADO SENS hypersensitive concealer palette

Meer informatie

Je koopt dit Dado Sens Hypersensitive concealerpalet in diverse webshops zoals Douglas. De adviesprijs is € 27,75 per palet met drie kleuren concealer. Meer informatie vind je op de Dado Sens website.

Heeft jouw huid speciale producten nodig?

4 reacties op “Nieuwsflits: Dado Sens Hypersensitive concealer

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit van die correctie kleuren.. heb wel palettes liggen voor concealer maar die komen nooit opšŸ¤­

    Het ziet er allemaal wel mooi uitšŸ˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top