Nieuwsflits: Dermasence after sun producten

Regelmatig zie ik artikelen en posts over het merk Dermasence voorbijkomen, maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd. Deze zomer komt Dermasence met twee after sun producten die me heel fijn lijken, lees mee!

Dermasence aftersun producten

Na een dagje in de zon kan je huid vaak wel wat extra verzorging gebruiken. Deze twee nieuwe producten – Aloe Vera Active Gel en Zincutan – hydrateren de huid, bouwen de huidbarrière op en laten je huid tot rust komen.

Dermasence Aloe Vera Active Gel

Aloe Vera is het ingrediënt wat ik afgelopen jaar ontdekt heb. Ik hou ervan! Het ruikt superlekker en is kalmerend voor je huid. In gelvorm, zoals deze Dermasence gel, kan het gemakkelijk aangebracht worden. Je huid voelt lekker fris aan terwijl de vochtbalans weer hersteld wordt.

Dermasence Aloe Vera Active Gel

Maar daar houden de goede eigenschappen niet op: Aloe Vera bezit jeuk-verlagende eigenschappen en het toegevoegde toverhazelaar-extract werkt als een antioxidant. De gel zorgt ervoor dat je huid herstelt.

Gebruiksadvies: Je kunt deze Aloe Vera Active Gel als masker iedere dag gebruiken. Je brengt hem royaal aan en laat hem vervolgens 10-15 minuten intrekken. Daarna kun je de gel afspoelen. Bewaar de gel in de koelkast voor extra verfrissing!

Dermasence Zincutan

Met Aloe Vera gel heb ik ervaring, maar Zincutan is voor mij nieuw. Dermasence is bij de ontwikkeling geïnspireerd door zinkzalf wat al langer bekend staat als goed huis-, tuin- en keukenmiddeltje tegen van alles en nog wat. Deze Zincutan is een reparatieschuim die je huid herstelt na lichte verbranding of bijvoorbeeld een insectenbeet. Het bevat zink, zilver en panthenol waardoor het irritatie en (oppervlakkige) verwondingen tegengaat en de wondgenezing ten goede komt.

Dermasence Zincutan Repair Mousse

Omdat de Zincutan een mousse is, is het heel zacht en daarom ook aan te brengen op de geïrriteerde huid. Ook is het een effectieve verzorger voor een huid met bijvoorbeeld puistjes of acne.

Gebruiksadvies: Je brengt de Dermasence Zincutan één of twee keer per dag aan, ongeveer de hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot. Als het is ingetrokken kun je verder met je skincare routine.

Je kunt beide producten ook samen gebruiken, meng ze in je hand en breng ze daarna aan op je huid. De ideale schoonheidscocktail voor de huid na een dagje zon.

Meer informatie

Deze Dermasence after sun producten zijn verkrijgbaar bij apotheken in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. De Aloe Vera Active Gel kost € 14,60 voor 75 ml, voor de Zincutan betaal je € 14,70. Dit persbericht heeft mij in ieder geval naar beide producten erg nieuwsgierig gemaakt, jou ook?

— Hou je net als ik van Aloe Vera? Misschien vind je dit ook interessant: Innisfree Aloe Vera sheetmask of het Benton Aloe Vera sheetmask. —

Eén reactie op “Nieuwsflits: Dermasence after sun producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top