Nieuwsflits: Essence The Party Of My Life

Essence komt volgend jaar met een nieuwe, feestelijke limited edition. Essence The Party Of My Life staat in het teken van nepwimpers! Maar liefst zes verschillende soorten komen over een paar maanden in de winkels te liggen. Kijk mee!

Essence THE PARTY OF MY LIFE nepwimpers 2020

Deze trend editie komt mooi op tijd voor carnaval volgend jaar. Maar ook boven de rivieren komt deze leuke collectie uiteraard in de winkels te liggen. Zo kun je van iedere ooglook een feestje maken!

Hieronder zie je alle zes de stijlen naast elkaar. Er zijn volle en wat meer natuurlijke varianten. Ook zie ik een paar met luipaardprint en een set met gouden rand. De confetti-lashes zien er erg feestelijk uit maar ook met de ‘vlammende’ wimpers kun je van iedere look een feestje maken.

Essence THE PARTY OF MY LIFE false lashes nepwimpers

Ik vind ze er erg leuk uit zien en ga er sowieso een paar halen! Ik kan al helemaal fantaseren over de looks die ik ermee ga maken!

Update: Bekijk hier mijn review van (twee van) deze Essence The Party Of My Life wimpers!

Meer informatie

Deze Essence The Party Of My Life limited edition ligt vanaf half februari tot half maart 2020 bij Kruidvat in de schappen. De wimpers hebben een adviesverkoopprijs van € 2,99 per stuk (set). Inmiddels worden de producten van Essence ook verkocht via Boozyshop!

— Meer nieuwsflitsen zien? Bekijk hier de Biodermal Renewing Face Oil! —

2 reacties op “Nieuwsflits: Essence The Party Of My Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top