Nieuwsflits: Kneipp Be Happy producten

De ‘Be Happy’ productlijn van Kneipp kenmerkt zich door de frisse geuren van vetiver en mandarijn die een glimlach op je gezicht zullen toveren! Nieuw is de badschuim uit dezelfde reeks. Lees er nu alles over in deze nieuwsflits!

‘Vetiver?’ hoor ik je denken. Niet gek, ik moest zelf ook even opzoeken wat het precies is. Het is een tropische grassoort, oorspronkelijk afkomstig uit India. Het wordt ook verwerkt in parfums. In de Kneipp producten zit de etherische olie van vetiver, naast die van mandarijn.

Kneipp Be Happy badschuim douchgel

De oliën beschermen je huid tegen uitdroging en zorgen voor een zacht en soepel gevoel. Precies wat je wil van een badschuim en douchegel! De Be Happy badschuim die je hierboven ziet is nieuw in het assortiment. De douchegel bestond al, maar heeft een nieuwe verpakking gekregen. De nieuwe fles is volledig geproduceerd op basis van gerecycled materiaal en daardoor ook weer volledig recyclebaar als hij leeg is.

Alle Kneipp Be Happy producten

In totaal zijn er nu vier producten in de Be Happy lijn, allemaal met de frisse mandarijn en vetiver geuren:

  • Douchegel: adviesverkoopprijs € 6,99 (250 ml).
  • Badschuim: adviesverkoopprijs € 9,49 (400 ml).
  • Geurstokjes: adviesverkoopprijs € 8,99 (50 ml).
  • Geurkaars: adviesverkoopprijs € 7,99 (145 gram).
Kneipp Be Happy mandarijn vetiver producten

Meer informatie

In het stukje hierboven zie je de adviesprijzen van alle Kneipp Be Happy producten. De badschuim is nieuw en nu al verkrijgbaar in de Kneipp webshop en diverse drogisten zoals Plein.nlWehkamp, Kruidvat, Etos en Holland & Barrett..

Heb jij al eens iets van deze lijn geprobeerd?

— Meer lezen over Kneipp? Bekijk hier mijn review van de Kneipp sheetmasks of het persbericht over de Kneipp Goodbye Stress bodylotion & handcrème! —

banner Wehkamp

4 reacties op “Nieuwsflits: Kneipp Be Happy producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top