Nieuwsflits: Kneipp Beauty Geheim

Een aantal jaar geleden introduceerde Kneipp een nieuwe lijn: ‘Beauty Geheim’. De producten in deze lijn zitten bomvol natuurlijke oliën voor een ultiem verzorgende werking. Er zijn nu twee nieuwe producten toegevoegd waarmee je jouw huid kunt verwennen.

In de winkels kun je deze lijn van Kneipp vinden onder de noemer Beauty Geheim of Beauty Secret (de Engels variant dus). De items in deze lijn bevatten argan-, wonderboom-, arula- en olijfolie voor een luxueuze geurbeleving. Daarnaast zitten de producten vol met antioxidanten en mineralen. Klinkt goed toch?

Er zijn nu twee nieuwe producten toegevoegd: een douche foam en een body lotion die elkaar perfect aanvullen. De douche foam zorgt ervoor dat je huid zacht aanvoelt tijdens en na het douchen, de bodylotion geeft extra intensieve hydratatie aan je huid. Daarnaast zorgen ze natuurlijk allebei voor een heerlijke geursensatie die je door de bodylotion ook na het douchen nog zal ruiken.

Kneipp beauty geheim douchefoam bodylotion

Kneipp Beauty Geheim Sugar & Oil Scrub

In deze zelfde lijn zitten meerdere producten, zoals ook een Sugar & Oil scrub voor je lichaam. Ik probeerde hem uit, mijn review vind je via voorgaande link. Ik kan alvast verklappen dat ik erg fan ben geworden! Daardoor denk ik dat deze doucheschuim en bodylotion ook aanraders zullen zijn.

Meer informatie

Vanaf nu zijn deze nieuwe Kneipp Beauty Geheim producten, net als de andere items uit deze productlijn, verkrijgbaar via Kneipp.com, drogisterijen en webshops zoals onder andere Wehkamp, Plein.nlKruidvat, Etos en Holland & Barrett. De adviesprijzen zijn: voor de body foam € 8,49 (200 ml) en voor de bodylotion € 9,49 (200 ml).

Heb jij al eens iets uit de Kneipp Beauty Geheim lijn geprobeerd?

4 reacties op “Nieuwsflits: Kneipp Beauty Geheim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top