Nieuwsflits: Kneipp Goodbye Stress bodylotion & handcrème

Eind januari schreef ik over de nieuwste productlijn van Kneipp: Goodbye Stress. De producten zijn bedoeld om jezelf energieker te voelen. Inmiddels heeft Kneipp twee producten aan deze serie toegevoegd: een bodylotion en handcrème. In dit artikel lees je er alles over!

Kneipp Goodbye Stress assortiment

De Goodbye Stress lijn van Kneipp heeft afgelopen maart de Careality Care Awards gewonnen in de categorie lichaamsverzorging! Dat geeft aan dat de producten zeer innovatief zijn. Een uitbreiding op die lijn is dan ook zeer welkom!

Kneipp Goodbye Stress bodylotion

Met de andere producten uit deze productlijn kwam je al een heel eind, maar de bodylotion zorgt ervoor dat je op ieder moment de rust kunt pakken die je nodig hebt. Bijvoorbeeld na een douche met de Kneipp douchegel of -foam. Of ga je liever in bad met de badolie? In ieder geval kun je jezelf erna insmeren met deze nieuwe bodylotion. Voor de Goodbye Stress bodylotion betaal je € 9,49 (200 ml).

Kneipp Goodbye Stress bodylotion handcreme

Kneipp Goodbye Stress handcrème

Hoewel alles weer een beetje terug gaat naar het (nieuwe) normale ritme, blijft het extra handen wassen wel in mijn eigen routine zitten. Met als gevolg dat mijn handen soms toch nog wat meer aandacht nodig hebben. Met deze nieuwe Kneipp handcrème moet dat helemaal goed komen! Je koopt hem voor € 6,49 (75 ml).

Update 15 juli 2022: Inmiddels is er ook een body cream aan het Goodbye Stress assortiment toegevoegd! Hij kost € 10,99 voor 200 ml.

Kneipp Goodbye Stress Hydrating Body Cream voor de normale en droge huid

Meer informatie

De Kneipp bodylotion en handcrème zijn, net als de andere items uit deze collectie, momenteel verkrijgbaar in de Kneipp webshop en te koop bij de bekende drogisterijen zoals Plein.nlKruidvat, Etos, Wehkamp en Holland & Barrett. Alle producten uit deze lijn bevatten geen conserveringsmiddelen, siliconen, paraffine of minerale oliën. Ze zijn uiteraard dermatologisch getest. En ook nog eens vegan en dierproefvrij. Voor de andere producten uit deze lijn kun je kijken naar mijn andere artikel over de Kneipp Goodbye Stress productlijn en Kneipp Goodbye Stress badschuim & geurstokjes.

In totaal zijn er momenteel 10 producten verkrijgbaar in de Goodbye Stress collectie:

 • Badolie Goodbye Stress (100 ml), adviesprijs € 9,99
 • Badschuim Goodbye Stress (400 ml), adviesprijs € 9,49
 • Body lotion Goodbye Stress (200 ml), adviesprijs € 9,49
 • Douche Goodbye Stress (250 ml), adviesprijs € 6,99
 • Douche foam Goodbye Stress (200 ml), adviesprijs € 8,49
 • Geurkaars Goodbye Stress (145 gr), adviesprijs € 7,99
 • Geurstokjes Goodbye Stress (50 ml), adviesprijs € 8,99
 • Handcrème Goodbye Stress (75 ml), adviesprijs € 6,49
 • Thee Goodbye Stress (15 zakjes), adviesprijs € 4,99
 • Body Cream (200 ml), adviesprijs € 10,99
 • Massageolie (100 ml), adviesprijs € 9,49
Gebruik jij producten tegen de stress? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top