Nieuwsflits: Kneipp Mini-Foot-Spa

In dit artikel laat ik je de Kneipp Mini-Foot-Spa zien. Het ultieme verwenmomentje voor je voeten vanuit je eigen huis!

Door al het handen wassen van de afgelopen weken hebben mijn handen extra verzorging nodig. Maar nu ik door het lekkere weer vaker op slippers loop, merk ik dat ik mijn voeten wat verwaarloosd heb de laatste tijd. Nu ze weer zichtbaarder zijn, wil ik natuurlijk wel dat ze er piekfijn uitzien én voelen! Gelukkig heeft Kneipp daar het perfecte product voor: de Kneipp Mini-Foot-Spa.

Kneipp Mini Foot Spa banner

Dit is een twee-in-één verzorgingsproduct. Deze duo-verpakking bevat namelijk badzout met hibiscus- en vijgenextract waarmee je een heerlijk voetenbadje maakt. Vervolgens smeer je je voeten in met de intensief verzorgende voetcrème met sheaboter en vijgenextract. Dit alles met een hibiscus-vijg geur. Het klinkt in ieder geval al heerlijk!

Kneipp voetenbad voetcreme hibiscus vijg

Tips voor een voetenbad

Gelukkig geeft Kneipp op haar website meteen een aantal tips voor het perfecte voetenbad. Met dit stappenplan kan het haast niet fout gaan!

  • Neem je verwarmende voetenbad net voor je gaat slapen.
  • Maak een voetenbadje met warm water (ongeveer 33 graden) en badzout.
  • Dip je voeten er voor ca. 20 minuten in. Tijdens die 20 minuten kun je af en toe wat heet water toevoegen zodat het water warm blijft, of warmer wordt (hou een maximale temperatuur van 40 graden aan).
  • Droog je voeten na het voetenbad goed af en breng een verzorgende voetcrème aan.
  • Rust in ieder geval 20 minuten lekker uit of ga meteen slapen.

Meer lezen over voetenbadjes? Dat kan op de website van Kneipp!

Meer infomatie

Deze Kneipp Mini-Foot-Spa is vanaf nu verkrijgbaar voor € 2,99 per stuk via kneipp.nl. Het voetmasker zit in een duo-verpakking, dus voor de prijs krijg je badzout én bijpassende voetcrème. Daarnaast heeft Kneipp uiteraard meer voetverzorgingsproducten. Kneipp koop je via de eigen website of via een ander verkooppunt zoals Wehkamp, Plein.nlKruidvat, Etos en Holland & Barrett.

Update: Helaas is deze Mini Foot Spa van Kneipp niet meer verkrijgbaar via de website. Gelukkig zijn er nog voldoende andere producten om jezelf mee te verwennen!

Hebben jouw voeten ook wat extra verzorging nodig? Hoe geef je ze die het liefst?

2 reacties op “Nieuwsflits: Kneipp Mini-Foot-Spa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top