Nieuwsflits: Kneipp Sheet Masks

Als je hier vaker komt weet je inmiddels wel dat ik regelmatig sheetmasks gebruik. Ik was dan ook meteen enthousiast toen ik zag dat Kneipp Sheet Masks heeft uitgebracht, in drie varianten nog wel!

Sheetmasks breng je aan op je gezicht en laat je meestal 10-20 minuten zitten, afhankelijk van het soort / merk wat je gebruikt. Bij Kneipp is dit 10-15 minuten. Omdat het zo lang op de huid zit, kunnen de ingrediënten goed hun werk doen. Als je het masker vervolgens eraf haalt, kun je het overgebleven serum in je huid deppen, zodat je er nog langer van kunt genieten.

Gebruiksadvies Kneipp sheetmaskers

Kneipp komt met drie soorten sheet masks, met elk een andere functie. Lees hieronder welk masker het beste bij jou past.

Kneipp Hydro Kick

Het Hydro Kick masker bevat agave-, cactuswater- en watermuntextract. Het is wetenschappelijk bewezen (onafhankelijk onderzoek) dat het zorgt voor 24 uur hydratatie van de huid. Dit masker geeft een frisse boost aan je huid!

Kneipp Sheet Masks Hydrokick Detoxcare Chillout

Kneipp Detox Care

Het Detox Care masker zorgt voor een anti-pollution effect (ook dit is wetenschappelijk bewezen) door de algen-, moringa- en bamboe-extracten die het bevat. Daarnaast zorgt de revitaliserende geur voor nieuwe energie tijdens gebruik.

Kneipp Chill Out

Het Chill Out masker bevat hennepzaad- en patchoulieolie-extracten die zorgen voor een kalmerend en ontspannend effect (wetenschappelijk bewezen) op de huid.

Meer informatie

De adviesprijs van deze maskers is € 3,99 per stuk. Ze zijn vanaf half april verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Kneipp zoals Wehkamp, Plein.nlKruidvat, Etos en Holland & Barrett. Uiteraard vind je ze ook in de Kneipp.com webshop.

Welke van deze drie sheetmaskers klinkt als jouw favoriet?

— Geïnteresseerd in sheetmasks? Lees hier mijn review van het Innisfree Aloe Vera masker of het Holika Holika Avocado masker! —

banner Wehkamp

3 reacties op “Nieuwsflits: Kneipp Sheet Masks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top