Nieuwsflits: PUPA VAMP! Sexy lashes mascara

De PUPA Milano VAMP! mascara’s: ik ken ze vooral omdat er van de Intense variant maar liefst zeven verschillende kleuren zijn. Inmiddels hebben ze hun zevende zwarte mascara aan de serie toegevoegd: ‘VAMP! Sexy Lashes’. Klik verder om er alles over te lezen!

Pupa Milano NL VAMP! Sexy lashes mascara model

Wat valt er na zes mascara’s nog te verbeteren? In het assortiment zaten al een mascara voor meer volume, voor het spreiden van de wimperharen en voor krullende wimpers.

Hieronder zie je een overzichtje van de ‘geschiedenis’ van de PUPA Vamp! mascara’s. De hulzen zijn vrijwel gelijk gebleven (afgezien van de kleur). Wat ik handig vind aan dit overzicht zijn de verschillende borsteltjes, voor mij is dat toch wel een belangrijke factor bij het aanschaffen van een mascara.

PUPA VAMP! mascara serie

Na uitgebreid onderzoek en marktanalyse bleek dat krullende wimperharen en volume samen moesten komen in één mascara. Hieruit is de VAMP! Sexy Lashes gekomen, in een sensuele rode huls. Deze mascara heeft een grote, zandlopervormige applicator.

Door een mix van natuurlijke wassen in de formule (organische bijenwas en carnauba was) krijgen je wimpers een volumineus effect maar voelen ze niet zwaar aan. Daarnaast zorgen siliconen elastomeren voor een krullend effect en blijven ze gekruld zonder klontjes en vlekt hij niet.

Om je wimpers te verzorgen en te zorgen dat ze soepel en flexibel blijven is shea butter toegevoegd.

Pupa Milano VAMP Sexy lashes mascara 2020

Benieuwd naar de voor- en nafoto’s? Bekijk dan dit artikel waarin ik deze mascara uitprobeerde: Review: PUPA VAMP! Sexy Lashes mascara.

Meer informatie

Deze nieuwste telg van de PUPA VAMP! familie is beschikbaar vanaf juli 2020. De mascara is dan te koop voor een (advies)verkoopprijs van € 19,95. Je vindt PUPA mascara’s onder andere op PUPA.nl en Plein.nl.

Heb jij wel eens een PUPA VAMP! mascara gebruikt?

— Je perfecte mascara nog niet gevonden? Lees hier mijn reviews over: Essence Bye Bye Panda Eyes mascara, Kruidvat Lash Define skinny mascara of Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara. —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top