Nieuwsflits: Salt of the Earth deodorant

Misschien heb je wel eens gehoord van Salt of the Earth deodorant. Ze hebben een nieuwe variant uitgebracht waarover ik je in dit artikel alles vertel!

Salt of the Earth

Salt of the Earth maakt al jaren natuurlijke deodorants. Het werkbare bestanddeel in de producten is potassium alum, een natuurlijk mineraal zout (vandaar de naam van het merk!). Dit zorgt ervoor dat lichaamsgeur door bacteriën niet zal ontstaan waardoor je langdurig een fris gevoel houdt.

Salt of the Earth natuurlijke deodorant

De producten van Salt of the Earth zijn 100% natuurlijk en gemaakt met oog voor het milieu en duurzaamheid. Ze zijn daarnaast volledig vegan en natuurlijk niet getest op dieren.

Salt of the Earth Pure Balance

Naast een voetenspray had Salt of the Earth tot nu toe vier varianten van de deodorant, die zowel in sprayvorm als roll-on verkrijgbaar zijn. Eén ervan is geurloos. Nu hebben ze een vijfde gelanceerd: Pure Balance Cedar & Bergamot.

Salt of the Earth natuurlijke deodorant nieuw

In de nieuwe deodorant zit onder andere de huidverzorgende Aloë vera (groot fan hier!) en daarnaast meer dan vijftien botanische extracten.

Meer informatie

Zowel de bestaande als de nieuwe varianten van de Salt of the Earth deodorant zijn verkrijgbaar bij Etos en Big Green Smile. De spray kost € 8,49, de roll-on € 6,99.

— Meer nieuwsflitsen lezen? Bekijk hier de nieuwsflits van Essence The party of my life! —

2 reacties op “Nieuwsflits: Salt of the Earth deodorant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top