Nieuwsflits: UNG wimperserum en mascara

Happy Lash Day! Vandaag is het Nationale Lash Day en dat vieren ze bij UNG met een cadeautje. Bij aankoop van het UNG wimperserum krijg je namelijk heel deze maand februari de Lashbooster mascara gratis. Een perfecte combinatie voor lange, volle wimpers in goede conditie!

UNG National Lash Day 2020

UNG Perfect Eyes Eyelash Serum

Het UNG wimper serum bevat biotionyl tripeptide en panthenol om de wimpergroei te stimuleren. Het uitvallen van wimperhaartjes wordt tegen gegaan. Daarnaast hydrateert het serum je wimpers, het geeft ze glans en bevordert de flexibiliteit! Het serum zit in een handige huls met klein kwastje in de dop. Zo kun je hem goed aanbrengen op je wimperrand. De adviesverkoopprijs van het het Perfect Eyes Eyelash Serum van UNG Cosmetics is € 39,90.

UNG Perfect Eye Eyelash Serum

UNG Miracle 4D Lashbooster Mascara

De UNG Cosmetics Miracle 4D Lashbooster Mascara stimuleert de groei van wimpers tot wel 40%. De bestanddelen in deze mascara beschermen je wimpers tegen breuk. De mascara zorgt ervoor dat je wimpers elastischer worden en het geeft ze een glanzende, gezonde uitstraling. De mascara kost € 24,50 maar krijg je deze maand dus gratis bij aankoop van het serum!

UNG Miracle 4D Lashbooster mascara

Meer informatie

Het Perfect Eyes Eyelash Serum en de Miracle 4D Lashbooster Mascara van UNG Cosmetics zijn te koop via de UNG webshop. Daarnaast vind je het wimperserum, de mascara en andere producten van UNG bij diverse beautysalons en andere verkooppunten bij jou in de buurt. Via de link zie je gemakkelijk welke dat zijn.

Heb jij al eens producten van UNG Cosmetics geprobeerd?

— Meer lezen over mascara’s? Bekijk hier de review van de Max & More High Definition mascara of de Maybelline Volum’ Express The Rocket mascara! —

2 reacties op “Nieuwsflits: UNG wimperserum en mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top