Nieuwsflits: vegan beautyproducten van HEMA

Nu de herfst voor de deur staat kunnen we wel wat extra verwennerij gebruiken. HEMA brengt nieuwe beautyproducten uit op het gebied van haar, lichaam & gezicht. Het fijne hieraan is dat bijna alle producten volledig vegan zijn. In dit artikel laat ik je alles zien!

HEMA hair care producten

HEMA haarverzorgingsproducten

HEMA had al diverse haarverzorgingsproducten in haar assortiment. Ze hebben een update gekregen waardoor ze vanaf nu clean en vegan zijn. Daarnaast zijn de verpakkingen van de shampoo voor 100% van gerecycled materiaal en de conditioner voor 75%.

Er is een shampoo en conditioner voor verschillende typen haar:

 • Basic shampoo – € 1,25
 • Everyday shampoo – € 2 (Lees hier meer over de HEMA everyday shampoo!)
 • Silver shampoo en conditioner – € 3,25
 • Repair & Hydrate shampoo, conditioner – € 2,75 en haarmasker – € 3,10
 • Volume & Shine shampoo en conditioner – € 2,75
 • Haarolie Repair – € 4,50

Ben je meer fan van shampoo bars? Ook die heeft HEMA nu twee in haar assortiment. Eén is verrijkt met kokosnootolie en rijstproteïne (Volume), de ander met abrikoos en prebiulin (Smooth). Ze kosten € 4,95 per stuk, gaan een stuk langer mee dan reguliere shampoo en geven minder plastic afval. De shampoo bars zijn voor 79% gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HEMA shampoo bars

Ook aan de hairstyling producten is gedacht. De gehele lijn is 100% vegan en de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn er drie producten aan het assortiment toegevoegd, waardoor je nu de keuze hebt uit zes items.

 • Conditioner Spray (nieuw) – € 2,75
 • Heat Protection – € 2,75
 • Cream gel – € 2,25
 • Curl Booster – € 2,50
 • Airdry Spray (nieuw) – € 2,75
 • Gel Spray (nieuw) – € 2,75
HEMA haircare sprays

Herfst en winter body care

De herfst- en winterproducten van HEMA zijn dit jaar geïnspireerd door matcha. Deze Japanse groene thee is rijk aan aminozuren, vitaminen en mineralen. Alle producten in deze collectie bevatten biologisch matcha extract en hebben een frisse bloemengeur. Deze limited edition collectie bestaat uit bijvoorbeeld een handcrème, sheetmasker, badbruisballen en meer!

HEMA Matcha body care herfst 2020

De prijzen van de producten variëren van € 1,25 tot € 7. Ik raad je aan de volledige collectie in de winkel (of online) te bekijken! Eerst meer zien? Ik probeerde de HEMA handzeep met matcha uit, lees er alles over via de link!

HEMA beauty cadeautjes

Of je nou iemand anders of jezelf wil verwennen, deze leuke beautyproducten van HEMA zijn voor iedereen een leuk cadeautje! Voor € 3,50 koop je bijvoorbeeld één van de vrolijke bath bombs. Lees hier mijn ervaringen met één van deze HEMA badbruisballen!

HEMA beauty bruisballen

Of kies voor één van de maskertjes. Er zijn maskers voor je haar, gezicht, ogen en lippen. Ze hebben een prijs tussen de € 2 en € 3.

HEMA maskers

Hou je meer van make-up? Ook dan ben je bij HEMA aan het goede adres! Voor € 2,75 per stuk kun je zo’n leuke verpakking met vloeibare make-up kopen.

HEMA Vloeibare makeup

K-Beauty bij HEMA

K-beauty, of wel Korean beauty is een trend die steeds populairder wordt in Nederland. Bij HEMA waren al enkele producten in deze categorie te vinden. Nu zijn er echter nog meer producten toegevoegd. Zo vind je er bijvoorbeeld de Pumpkin Hydra Gold Eye Gel Patch van Too Cool For School voor €3,95. Daarnaast komen er van het merk Holika Holika twee kleuren oogschaduw (€ 4 per stuk) en drie tinten lipstick met glitters (€ 11 per stuk). Leuk voor de feestdagen!

HEMA k-beauty oogmasker make-up holika

Deze K-beauty producten zijn volledig vegan.

Meer informatie

De producten in dit artikel zijn momenteel verkrijgbaar in HEMA winkels of via HEMA.nl. Ik probeerde enkele producten uit, lees er alles over in dit artikel: HEMA vegan beautyproducten getest.

Welk product trekt jou het meeste aan?

4 reacties op “Nieuwsflits: vegan beautyproducten van HEMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top