Nieuwsflits: Webecos One Step Cleanser

Sla jij je skincare routine wel eens over? Soms geen zin om je gezicht schoon te maken? Met deze cleanser van Webecos ben je in een mum van tijd klaar! In dit artikel laat ik je de cleanser en twee varianten van de Webecos gezichtslotion zien en lees je er alles over.

webecos logo

De One Step Cleanser van Webecos is mild voor de huid en reinigt je huid in no time. Hij droogt de huid niet uit, mede door toevoeging van glycerine en tarwe-proteïnen.

Webecos One Step Cleanser Lotion

Daarnaast zijn er twee lotions. De Webecos Blossom Lotion is een verfrissende en verzorgende toner voor de normale en vochtarme huid. Hij heeft een frisse geur door de oranjebloesem, vanille en methol. De toegevoegde kamille zorgt voor extra verzorging van je huid.

De Webecos Gentian Lotion is tevens een milde toner, deze is op basis van gentiaanextract. Gentiaan is een kruid dat stimulerend werkt op de spijsvertering en ook effectief zou zijn voor de huid.

Meer informatie

Webecos gebruikt vrijwel uitsluitend ingrediënten afkomstig van natuurlijke bronnen, er wordt niets overbodigs toegevoegd. De Webecos One Stop Cleanser en lotions zijn verkrijgbaar via de webecos.com of de betere schoonheidssalons. De adviesverkoopprijs is € 19,50 per flacon van 250 ml.

Heb jij dit merk al eens gebruikt?

— Meer lezen over gezichtsreiniging? Via voorgaande link vind je alle informatie in deze categorie. —

2 reacties op “Nieuwsflits: Webecos One Step Cleanser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top