Nieuwsflits: WetBrush Go Green Detangler

WetBrush is een detangler haarborstel die al veel lovende recensies heeft gehad. Ik heb hem zelf nog nooit geprobeerd, maar kreeg wel een interessant persbericht binnen over de WetBrush Go Green wat ik graag met jullie deel!

WetBrush Go Green Detangler

De WetBrush is er nu namelijk ook in een ‘groene’ variant. En dan heb ik het niet alleen over de kleur, maar vooral over het materiaal waarvan hij gemaakt is! Het handvat is namelijk gemaakt van biologisch afbreekbaar plantenzetmeel wat op natuurlijke wijze binnen 5 jaar is afgebroken (tegenover 400 jaar voor een haarborstel met plastic handvat). Een goede stap om minder plastic op deze wereld te krijgen.

Dat afbreken gebeurt overigens pas onder de juiste omstandigheden zoals in een composthoop met de goede microben die bij dat proces helpen. Enneh, hij is er ook in het roze!

WetBrush Go Green Pink Detangler

Over WetBrush

De Go Green detangler is net als de voorgaande varianten van WetBrush een anti-klit haarborstel. Schade en pijn bij het ontklitten worden zoveel mogelijk geminimaliseerd door de zogenaamde IntelliFlex® borstelharen. Hierdoor gaat de borstel met gemak door (nat) haar zonder je hoofdhuid te beschadigen. Het licht gebogen design zorgt ervoor dat hij de vorm van je hoofd volgt.

Meer informatie

Zoals je aan de foto’s kunt zien is de WetBrush Go Green Detangler beschikbaar in 2 kleuren: groen en roze. Leuk detail vind ik dat hij de vorm van een blad lijkt te hebben. De adviesprijs is € 16,95 per stuk en je vindt hem onder andere bij Plein.nl.

Heb jij al ervaring met een Wet Brush Detangler?

— Meer lezen over haarborstels en stylingtools? Klik dan op voorgaande link! —

2 reacties op “Nieuwsflits: WetBrush Go Green Detangler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top