No Pan Left Behind – Final update!

Ja, je leest het goed, dit is de final update van mijn No Pan Left Behind challenge! Ik had niet verwacht om nu al dit artikel te schrijven, maar het is zo ver. Ik heb alle kleuren van al mijn oogschaduwpaletten gebruikt. Lees snel verder!

#nopanleftbehind juni 2020 paletten

Afgelopen maand heb ik maar liefst 11 paletten kunnen afvinken. Hoe kan het nu ineens zo snel zijn gegaan? Afgelopen maanden had ik er steeds maar 5 of 6. Bij het maken van oogschaduwlooks ben ik soms op zoek naar bepaalde kleuren of shimmers, waardoor ik er een ander palette bij pak. Bijvoorbeeld het Makeup Revolution x Tammi oogschaduwpalette, die had ik al een aantal keren gebruikt. Afgelopen maand hoefde ik dan ook nog maar twee shimmers te gebruiken om het palette helemaal te kunnen afvinken. En zo komt het dat ik je in deze final update van mijn No Pan Left Behind challenge 11 palettes kan laten zien.

Makeup Revolution Iconic Pro 1 + 2

Ik had deze Revolution paletten nog amper aangeraakt tot deze challenge. Oeps. Eigenlijk zitten er hele mooie tinten in. Veel neutrale, met een paar kleurrijke pans om je look mee op te fleuren. Uiteindelijk heb ik ze dan toch met plezier gebruikt.

Makeup Revolution Iconic Pro 1
Makeup Revolution Iconic Pro 2

Makeup Revolution x Tammi – Tropical Carnival

Inmiddels heeft Tammi een nieuw palette uitgebracht met Makeup Revolution, maar ik houd het nog even bij dit oudere palette. De kleurtjes zijn lekker fel, dus als ik een kleurrijke look wil maken is dit mijn go-to palette. In sommige kleuren zit dan ook al een flinke dip, zoals rood en lichtblauw.

Makeup Revolution Tammi Tropical Carnival

Makeup Revolution x Soph

Het originele x Soph palette gebruik ik eigenlijk te weinig. Er zitten hele mooie tinten in om neutrale looks te maken. En natuurlijk wat kleurrijke shimmers voor een extra sparkle! Ik ga deze denk ik wat dichterbij leggen zodat ik hem vaker pak.

Makeup Revolution x Soph palette

Makeup Revolution Forever Flawless Optimum

Nog een laatste Makeup Revolution palette. Het Forever Flawless Optimum palette. Ik kocht deze omdat ik de kleurtjes leuk vond, maar eigenlijk valt hij me een beetje tegen. De kwaliteit is prima, maar ik gebruik hem zelden. Misschien toch maar een keer wat paletten weg doen die ik niet zo vaak gebruik…

Makeup Revolution Forever Flawless Optimum

Urban Decay Naked

Toen bekend werd dat de Naked niet meer gemaakt zou worden, heb ik hem nog snel gekocht. Spijt heb ik er zeker niet van! Het is een fijn palette om neutrale looks mee te maken.

Urbay Decay naked palette

Urban Decay Born to Run

Dit palette wilde ik heel graag omdat het er zo vrolijk uit ziet, van buiten en van binnen. Het Naked palette beviel me goed, dus ik wilde ook graag een kleurrijk palette met die kwaliteit. In de praktijk gebruik ik hem eigenlijk niet zo vaak terwijl het een heel tof palette is om te zien

Urban Decay Cosmetics Born To Run palette

Nabla Secret

Het Nabla Secret palette kocht ik omdat ik graag iets van dit merk wilde proberen en ik de mooiste looks ermee zag! Ik heb er nog steeds geen spijt van, want het is een prachtig palette. De lichtroze gebruik ik regelmatig en de wat neutrale shimmers zijn prachtig!

Nabla Secret Palette

Jeffree Star Thirsty

Thirsty van Jeffree Star was, na Naked, mijn tweede ‘high end’ palette. Vooral de middelste rij maakt dit palette voor mij de moeite waard. Die glitters zijn heel klein, maar daardoor kun je ze ook subtiel aanbrengen. De verdere neutrale tinten maken dit palette heel bruikbaar voor dagelijkse ooglooks.

Jeffree Star Thirsty palette

Morphe x Jeffree Star Artistry palette

Een tijdje geleden kocht ik dit Morphe x Jeffree Star Artistry palette. Er was een korting bij Morphe en toen heb ik mijn kans gegrepen! Vooral de roze tinten en lichtere kleuren en shimmers vind ik de toppers van dit palette.

Jeffree Star Morphe Artistry palette

Essence Epic Sunset

Last but not least: Het Essence Epic Sunset palette! Ik hou van ‘Fiery’, een koraal/gouden shimmer. Daarnaast bevat dit palette hele mooie kleuren. Alleen de hele grote matbruine pan, die gebruik ik niet vaak.

Essence Epic Sunset palette

Mijn ervaringen met de No Pan Left Behind challenge

Dit was het dan, de final update van mijn No Pan Left Behind uitdaging. Het ging sneller dan ik dacht, het gebruiken van alle kleuren in al mijn oogschaduwpaletten. Vooral halverwege toen ik weer wat nieuwe paletten kocht dacht ik dat ik nooit op dit moment zou aankomen! Maar toen ik een paar weken geleden eenmaal het eindpunt in zicht zag, ben ik ervoor gegaan.

Nu collega’s me alleen maar via de webcam zien (want, nog zoveel mogelijk thuiswerken), draag ik sneller wat fellere of donkerdere kleuren. Zo maakte het ook niet zoveel uit als een look een keer niet helemaal goed uitpakte.

Zou ik nog eens zo’n challenge doen? Ik denk het wel! Misschien niet per se deze challenge, maar ik merk dat ik het wel fijn vind om iets van ‘sturing’ te hebben om te kiezen ’s ochtends. Ik zit erover te denken om bijvoorbeeld ‘One month, one palette’ te doen. Wat niet wil zeggen dat ik dan geen andere paletten mag gebruiken, maar wel dat één palette de basis is. Afgelopen week heb ik al een look met Nabla Secret gemaakt, dus ik denk dat dat een goed palette is om mee te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top