No Pan Left Behind – Start!

Nieuw jaar, nieuw project! Ik sluit mijn lopende Project Pan vandaag af en ben per 1 januari 2020 begonnen met een nieuw project. No Pan Left behind!

In dit artikel laat ik je weten wat dit project voor mij inhoudt en waarom ik ermee start. Uiteraard komen er ook weer updates! Ik moet nog even kijken hoe ik dat precies ga doen.

Oogschaduw paletten collectie

No Pan Left Behind

Ik zag op Instagram regelmatig de hashtag #nopanleftbehind voorbij komen. Wat het voor mij betekent? Dat ik iedere pan in al mijn oogschaduwpaletten in ieder geval een keer wil gebruiken in het jaar 2020. Ik vind het namelijk zonde om zoveel moois in de kast te hebben staan en het vervolgens amper te gebruiken!

Ik heb inmiddels een behoorlijke collectie oogschaduwpaletten opgebouwd, zoals je hierboven op de foto kunt zien. Alle paletten die meer dan 5 kleuren bevatten doen mee in dit project. Als ik goed geteld heb zijn dat er 25. En misschien, als dit goed gaat, doe ik mijn kleinere paletten of mono oogschaduws er ook nog wel bij!

No Pan Left Behind project notitieboekje

Ik heb alle paletten genoteerd in een notitieboekje, want ik moet het wel een beetje makkelijk kunnen bijhouden. Het boekje ligt bij mijn make-up tafel, dus kan ik het meteen noteren als ik een kleur heb gebruikt. Geen idee trouwens waar het boekje vandaan komt, ik heb hem een keer gekregen.

Hieronder twee voorbeelden van hoe iedere pagina is opgebouwd. Als eerste het Makeup Revolution x Tammi palette (Tropical Carnival). En eronder zie je het Sleek Makeup Au Naturel palette. Zo heb ik dus iedere pagina gemaakt met de titel en vervolgens de pans in een bijpassende kleur ingevuld. Ik wil dit later nog uitbreiden met gewicht (dan kan ik bijhouden hoeveel (milli-)gram ik gebruikt heb). En misschien dat ik ook nog andere make-up er in ga bijhouden.

No Pan Left Behind project palette 1
No Pan Left Behind project Sleek Au Natural

Het was nog best lastig om de goede kleur stift bij elke oogschaduwkleur te matchen. Zo zie je wel hoeveel verschillende kleuren dat je eigenlijk hebt! En hoe vaak je dezelfde transitie-kleur hebt… Ik heb ze trouwens ingekleurd met de Staedtler stiften waarover ik schreef in mijn Bullet Journal artikel.

Eerste update

En dan ook maar meteen een update, want ik ben al een paar dagen bezig. Omdat mijn Project Pan nog tot 5 januari duurt, heb ik alleen nog het Max & More True Shades palette gebruikt dit jaar.

No Pan Left Behind project update

Zoals je ziet heb ik nog een paar kleuren te gaan en dan kan dit palette weer even in de kast. Na dit weekend ga ik ook doordeweeks weer meer gebruik maken van mijn andere paletten. Ik kijk er al naar uit!

Heb jij nog een speciaal project wat je dit jaar gaat doen qua make-up of iets anders?

— Lees via onderstaande links hoe deze challenge verlopen is! —

Eén reactie op “No Pan Left Behind – Start!

  1. Ik ga tot april proberen een low buy te doen: alleen vervangende producten kopen of een product die al langere tijd op mijn wenslijst staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top