No Pan Left Behind – Update april

Dit is al weer de derde update tijdens mijn No Pan Left Behind challenge, want het is inmiddels april! In januari startte ik met deze uitdaging, kijk mee hoe het mij afgelopen maand vergaan is!

Sinds 10 maart werk ik thuis vanwege het corona virus wat rondwaart in Nederland. De snelle teller heeft al door dat dit inmiddels 4 weken is. En als ik thuiswerk heb ik ook niet zo veel behoefte om make-up te dragen. Collega’s zien me wel tijdens het videobellen, maar het is toch anders.

No Pan Left Behind palettes maart

Toch probeer ik het de laatste week wel weer wat meer te doen, mede omdat ik deze challenge natuurlijk wel tot een goed einde wil brengen! En met palettes die er steeds bij komen wordt dat wel lastig… Dit jaar zijn er namelijk al 6 paletten bij gekomen… Mede door looks die ik maakte van de paletten voor reviews zijn het er deze maand 5 geworden die ik helemaal gebruikt heb.

50/50 Makeup Spring palette

Het 50/50 Makeup Spring palette is zo’n palette wat ik dit jaar aanschafte, op 14 februari om precies te zijn. Bij de look die ik ervan maakte gebruikte ik alle kleuren omdat ik erg benieuwd was. Daardoor kon ik dit palette meteen afstrepen!

50/50 makeup spring palette kleuren

Essence x PAC-MAN oogschaduwpalette

Het Essence x PAC-MAN oogschaduwpalette bevat 8 vrij neutrale tinten waardoor dit palette gemakkelijk in gebruik is. Toch bleef dit palette wel even op mijn make-up tafel liggen. Vooral omdat hij net aan de beurt was toen ik vanuit huis ging werken. Uiteindelijk is het toch gelukt alle kleuren een keer te gebruiken!

Essence PACMAN oogsschaduw palette kleuren

Kruidvat oogschaduwpalettes

De twee Kruidvat oogschaduwpalettes kocht ik vorige maand om uit te proberen. Ik heb ze door deze challenge nu wat vaker gebruikt en voor de prijs zijn ze prima, maar echt toppers zou ik ze niet noemen. Ik heb wel alle kleuren gebruikt, dus nu zijn andere paletten weer aan de beurt!

Kruidvat Days Like This no pan left behind maart 2020
Kruidvat Nights Like This no pan left behind maart 2020

Kat von D – Ludwig palette

Als laatste helemaal gebruikt afgelopen maand: het Kat von D Ludwig palette. Ik kocht dit palette járen geleden in New York. En hoewel ik het niet eens ben met Kat’s mening op allerlei gebieden, vind ik dit palette nog steeds mooi. Het zou dan ook zonde zijn om hem niet meer te gebruiken!

Kat Von D Ludwig palette kleuren

Ik merkte afgelopen maand dat ik wat moeite moest doen om mijn make-up te doen en de oogschaduwpaletten te gebruiken. Toch vind ik het nog steeds leuk om deze No Pan Left Behind challenge te doen, dus zo heb ik er toch nog vijf afgerond zoals je in deze april update kon lezen. Met het afronden van 5 per maand zou ik uitkomen op 60 paletten. Zoveel heb ik er niet, dus dat moet zeker lukken. Maar de grote paletten moeten nog komen, aangezien ik bij de kleine begonnen ben!

Gelukkig gebruik ik al wel de grotere paletten als ik ooglooks maak voor Instagram, dus ze gaan zo wel meteen mee in deze challenge. Zolang ik niet al teveel nieuwe paletten koop, zou het dus goed moeten komen… Next Up: mijn Sleek palettes! (Behalve het Sleek Au Naturel palette, die heb ik al helemaal kunnen afstrepen.)

— Meer lezen over deze challenge? Lees het hier start van de No Pan Left Behind Challenge, of de update van maart. —

2 reacties op “No Pan Left Behind – Update april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top