No Pan Left Behind – Update februari

Begin januari vertelde ik jullie over mijn nieuwe ‘projectje’: No Pan Left Behind, vandaag de februari-update over de stand van zaken nu!

Ik begon dit jaar met 35 paletten die ik allemaal wilde gebruiken, iedere kleur. Het aantal pans heb ik niet geteld, maar dat zijn er ongetwijfeld een paar honderd. Het blijkt voor mij het beste te werken als ik steeds één of twee paletten tegelijk doe. Zo heb ik toch focus, niet al te veel te kiezen en dat maakt het wat makkelijker in de ochtend. En ik kan gemakkelijk bijhouden of ik al paletten klaar heb.

Ik begon met het Max & More True Shades Soft Sunset palette, omdat die in januari nog een paar dagen in mijn Project Pan zat. Ik was na maanden dat palette veel gebruiken wel een beetje klaar ermee. De kleuren zijn prima om dagelijks te dragen, maar mijn creativiteit was een beetje op.

Max&More True Shades Soft Sunset No Palette Left Behind

Ik besloot mijn andere Max & More True Shades Hypnotic Earth palette er meteen achteraan te doen. Ik had daar net een review van geschreven en een look mee gemaakt. Dus de kleuren die daarna nog overbleven heb ik meteen ook gebruikt in de week erna.

Max&More True Shades Hypnotic Earth No Palette Left Behind

Ook van het Essence Pink Glitter Show palette heb ik afgelopen maand een review geschreven en een ooglook gemaakt. Dus ook dat palette heb ik meteen helemaal gebruikt. Mooi palette, maar met weinig matte tinten.

Essence Pink Glitter Show No Palette Left Behind

Vervolgens ben ik eigenlijk maar gewoon achteraan in mijn boekje begonnen met het kleinste palette. Dat is het Lottie London The Mauves palette. Hieruit kwamen een paar paars-achtige ooglooks, wat je niet zal verbazen met zo’n naam.

Lottie London The Mauves No Palette Left Behind

Ik kom er nu ook achter dat in sommige paletten heel weinig matte tinten zitten om als basis te gebruiken voor je look. Veel paletten hebben vooral shimmer tinten. Die heel mooi zijn, maar die je niet allemaal tegelijk op je oogleden doet. Dus vaak gebruik ik de matte tinten meerdere keren en de shimmery tinten wat minder vaak voor ik een palette helemaal heb gebruikt.

Momenteel ben ik bezig met het Essence adventskalender palette en probeer ik de Essence Crystal Power shimmers er ook in te verwerken.

Dit is de stand van zaken van februari, volgende maand schrijf ik weer een No Pan Left Behind Update! En dan zal ik de paletten ook op de foto’s zetten. Dit is ook maar een beetje saai om te zien, toch?

Gebruik jij al je oogschaduwpaletten, of liggen er veel te verstoffen in de lade?

2 reacties op “No Pan Left Behind – Update februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top