No Pan Left Behind – Update juni

Na de empties van mei is het nu tijd voor de juni update van de No Pan Left Behind challenge! Ik gebruikte van maar liefst zes paletten alle kleuren, kijk verder om te zien welke het zijn.

No pan left behind challenge paletten oogschaduw

Als ik de zes oogschaduwpaletten van afgelopen maand zo bij elkaar zie, kan ik concluderen dat het in ieder geval een kleurrijke maand was!

Sleek i-Divine Original palette

Als eerste het Sleek Original palette. Veel shimmerkleuren die ik samen combineerde, of met matte tinten uit andere paletten.

Sleek i-divine oogschaduwpalette Original

Vooral die roze en champagne tint links onder vind ik mooi in dit palette!

I Heart Revolution palettes

Vervolgens ben ik verder gegaan met mijn I Heart Revolution Sprinkles palette. Veel vrolijke kleuren die opzich goed te combineren zijn als je niet terugdeinst voor een kleurrijke ooglook.

I Heart Revolution Sprinkles palette oogschaduw

Vervolgens heb ik ook meteen het I Heart Revolution Red Velvet palette gebruikt, net als I Heart Revolution Peanut Butter Cup.

I Heart Revolution Red Velvet palette oogschaduw
I Heart Revolution Peanut Butter Cup palette oogschaduw

Ik beide paletten zitten veel neutrale tinten, dus deze vond ik iets makkelijker om te gebruiken en combineren bij mijn everyday looks.

Toch vind ik over het algemeen de kwaliteit van I Heart Revolution niet geweldig. Het blenden gaat meestal moeilijker dan bij (ja, sorry) wat duurdere paletten. Voor de prijs zijn ze overigens prima, maar ik merk wel verschil met bijvoorbeeld Mercury Retrogade of Jeffree Star. Uiteraard is het prijskaartje daar ook naar.

Makeup Revolution Pretty Creative palette

Dit palette kreeg ik volgens mij ooit in een mystery bag van Makeup Revolution. Er is trouwens weer een nieuwe bestelling inclusief mystery bag onderweg. Ik kan het meestal niet laten een order te plaatsen als ik weet dat er een verrassingspakketje bij zit.

Makeup Revolution Pretty Creative palette No Pan Left Behind juni update

Qua kwaliteit is dit palette vergelijkbaar met de I Heart Revolution paletten vind ik. De grote champagnekleur is overigens heel mooi en shiny!

Essence Bloom baby, bloom palette

Als laatste mijn nieuwe Essence Bloom baby, bloom! palette. Deze bevat maar negen pans en die heb ik allemaal gebruikt bij de twee looks die ik ermee maakte. Je kunt de looks terugvinden in mijn review artikel (link hierboven).

Essence Bloom baby, Bloom oogschaduwpalette

De kleuren in de rechter rij komen als pasteltinten op mijn ogen. Dat had ik in eerste instantie niet verwacht, maar vind ik wel heel mooi!

Voornemens

Dit waren de paletten in deze No Pan Left Behind update van juni! Alle kleinere paletten heb ik nu wel gehad, dus ik begin langzamerhand aan de grotere. Die duren wat langer omdat ze wat meer kleuren hebben. Het voordeel daarbij is wel dat ik een groot aantal ervan al eens gebruikt heb dit jaar voor bijvoorbeeld Instagram-looks of omdat ik een speciale kleur zocht. Dus van de meeste paletten heb ik al wel enkele kleuren gebruikt, gelukkig.

Momenteel liggen Urban Decay Naked en Morphe x Jeffree Star Artistry palette op mijn make-upkast. Die ga ik nu eerst helemaal gebruiken! Ik denk dat daarna mijn Makeup Revolution Iconic Pro (1 + 2) paletten aan te beurt zijn. Die heb ik nog niet veel gebruikt dus kunnen ook wel wat liefde gebruiken.

Welk oogschaduwpalette is momenteel jouw favoriet? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top