No Pan Left Behind – Update maart

Afgelopen maand heb ik weer alle kleuren een aantal oogschaduw palettes gebruikt. Tijd voor de maart update van de No Pan Left Behind challenge!

Toen ik in mijn notitieboekje aan het kijken was, zag ik dat ik vorige maand een palette vergeten ben mee te rekenen! Het W7 Enchanted palette heb ik in januari al gebruikt, maar ben ik in mijn No Pan Left Behind update van februari vergeten te noemen. Dus neem ik hem op in deze update.

no pan left behind palettes februari

Als eerste dus het w7 Enchanted palette! Twaalf tinten waarmee je verschillende kanten op kunt. Niet de beste kwaliteit, maar er is wel mee te werken. Vooral de shimmer-tinten zijn erg mooi vind ik, mijn favoriet is Ecstasy!

no pan left behind W7 Enchanted

In mijn vorige artikel vertelde ik al dat ik begon met de kleinste palettes, achterin mijn boekje. Het Essence adventskalender palette past dan ook in dat rijtje van kleine palettes.

no pan left behind Essence adventskalender

De vierkante paletten waren eerst aan de beurt, dus ook het Essence Crystal Power palette kwam ik al snel tegen. Dat was nog wel een opgave, met al die glitters er in. Maar ik heb dit palette regelmatig gecombineerd met het Essence adventskalender palette en met het Sleek Au Naturel palette! Die neutrale tinten zijn gemakkelijk op te leuken met wat shimmers.

no pan left behind Essence Crystal Power
no pan left behind Sleek Au Naturel

De laatste twee palettes van afgelopen maand waren het NYX Cosmetics Ultimate Edit palette en het Make Up For Ever Smoky palette. Beide zijn kleine paletten dus je zou verwachten dat ik snel alle kleuren gebruikt had. Maar ik vind deze kleuren niet per se leuk om samen te gebruiken, dus dat duurde wat langer dan ik dacht!

No Pan Left Behind project update NYX Ultimate Edit
no pan left behind Make Up For Ever Smoky

Als ik in dit tempo doorga, gaat het wel lukken om al mijn paletten volledig te gebruiken dit jaar. Maar, ik heb afgelopen maand ook drie oogschaduwpaletten aan mijn collectie toegevoegd. Namelijk het 50/50 Spring palette en twee I Heart Revolution palettes. Die neem ik uiteraard mee in mijn No Pan Left Behind challenge en ga ik misschien al in maart gebruiken.

Gebruik jij al je oogschaduwpaletten regelmatig?

3 reacties op “No Pan Left Behind – Update maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top