No Pan Left Behind – Update mei

De lente is inmiddels in volle gang. Afgelopen maand heb ik weer wat meer zin gehad om make-up te dragen, ondanks dat ik nog steeds thuis werk in plaats van op kantoor. Kijk mee naar de mei update van de No Pan Left Behind challenge!

#nopanleftbehind mei 2020 paletten gesloten

Ook al had ik wat meer zin om make-up op te doen, het was alsnog een rustige maand qua paletten. Ik heb er uiteindelijk vier volledig gebruikt. In de No Pan Left Behind update van april zei ik al dat mijn andere Sleek palettes aan de beurt waren. Ik heb er twee toe kunnen voegen aan mijn afgevinkte paletten.

Sleek Monaco palette

Het Sleek Monaco palette heb ik al een hele tijd geleden gekocht (ik ga niet opzoeken wanneer, want dat is écht al lang geleden…). Hij sprak me aan door de felle, en voor die tijd ongewone, kleurtjes. Leuk voor feestjes, maarreh, die heb ik nu niet. Dus af en toe zat ik met felgekleurde oogschaduw achter mijn toetsenbord (en te videobellen).

Sleek Monaco palette mediterranean collectie

Sleek Storm palette

Het tweede Sleek palette wat ik volledig heb gebruikt is het Storm palette. Mooie donkere tinten, maar bijna allemaal shimmers. Ook alweer een uitdaging. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van shimmers, maar meer als finishing touch, niet om een hele look mee te maken. De matte bruintinten in dit palette heb ik dan ook wat vaker gebruikt en dan in combinatie met één of twee shimmery kleurtjes.

Sleek Makeup Storm palette

Huda Beauty Mercury Retrogade

Dit is zo’n mooi palette! Ik kocht het Huda Beauty Mercury Retrogade palette niet zo lang geleden en je zag hem ook al voorbijkomen in het artikel met mijn 5 favoriete make-up items. En prachtig palette waar je zowel kleurrijke als neutrale looks mee kan maken. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Dit pareltje was dan ook al snel afgevinkt!

Hudabeauty Mercury Retrogade oogschaduwpalette

I Heart Revolution Mermaid’s Heart

Het laatste palette wat ik afgelopen maand volledig gebruikt heb is het I Heart Revolution Mermaid’s Heart palette. Hele mooie tinten, maar de meeste lekker opvallend. Ik maakte er een look mee die je kon zien bij de review van Kruidvat Lash Define skinny mascara. In dit ooglook gebruikte ik de laatste kleuren die ik nog moest om dit palette af te kunnen vinken.

Tot zover de No Pan Left Behind update van mei. En wat nu? Momenteel ligt mijn vierde en laatste Sleek palette op de kaptafel, The Original. Wederom allemaal shimmers, maar wel vrolijke, zachte kleurtjes.

Het palette wat ik erna ga gebruiken weet ik nog niet. Ik denk dat mijn I Heart Revolution Chocolate palettes aan de beurt zijn. Ik heb er drie: Red Velvet, Peanut Butter Cup en Sprinkles. Uit die palettes heb ik al wel een redelijk aantal kleuren gebruikt, maar nog niet allemaal. Dus hopelijk kan ik dan volgende maand weer een stuk of 4 paletten afvinken.

Overigens heb ik wel een nieuw oogschaduwpalette besteld (Morphe x Jeffree Star), dus mijn lijstje wordt weer langer… Ik ben er nog wel van overtuigd dat ik het ga halen vóór het einde van het jaar.

Eén reactie op “No Pan Left Behind – Update mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top