NOTE Cosmétique assortiment overzicht 2021

Sinds eind vorig jaar heeft Kruidvat een nieuw beautymerk in haar assortiment: NOTE Cosmétique. In dit artikel laat ik zien welke producten dit leuke merk allemaal heeft en uit welke kleuren je kunt kiezen. Dus pak pen en papier voor je wishlist en kijk verder!

NOTE Cosmétique brand logo banner

Over NOTE Cosmétique

NOTE Cosmétique (of NOTE Cosmetics zoals ze in het buitenland worden genoemd) is geen nieuw merk, maar wel voor Nederland. Het wordt al jaren ontwikkeld en geproduceerd in Turkije en is in meer dan 70 landen verkrijgbaar.

Merken met bijvoorbeeld veel tinten foundation en concealer zijn inmiddels geen uitzondering meer. Wél was het een uitdaging om halal make-up te vinden. En dat was één van de redenen om NOTE Cosmétique naar Nederland te brengen. Dit merk is namelijk volledig halal. Samen met de leuke prijzen maakt dit dat NOTE een mooie toevoeging in het make-upschap is.

Gezichtsmake-up

Mattifying Extreme Wear foundation

De foundation is er in 26 kleuren, met verschillende ondertonen. Hieronder zie je ze op volgorde. De kleuren lijken wat door elkaar te staan, maar ik vermoed dat dit juist met de diverse ondertonen te maken heeft. Hij belooft een matte finish en langdurige dekking. Je betaalt € 15,90 voor 35 ml.

Halal foundation Mattifying Extreme Wear

BB Cream

Houd je meer van BB Cream? Ook die heeft NOTE Cosmétique in haar assortiment. De Advanced Skin Corrector is er in meerdere tinten en ondertonen. Hij kost € 13,90 voor 35 ml. Benieuwd naar mijn ervaringen met deze BB Cream? Je leest het in dit artikel: NOTE Cosmétique make-up getest!

NOTE Cosmétique BB Cream

Liquid Concealer

Oneffenheden om weg te werken? Daar kan deze Liquid Concealer je bij helpen. Hij is verkrijgbaar in 7 tinten en kost € 5,90 voor 2,3 ml.

Full Coverage Concealer halal

BB Concealer

De BB Cream heeft ook een bijbehorende BB Concealer. Deze dekking zal wat minder hoog zijn dan de Liquid Concealer. Hij is er in drie kleuren en kost € 12,25 voor 10 ml.

NOTE BB Concealer

Luminous Silk Powder

Ook aan compact powder heeft NOTE gedacht. Dit poeder bevat arganolie om je huid te voeden. Hij komt met een sponsje en spiegeltje in de deksel. Hij is verkrijgbaar in elf tinten, van heel licht tot vrij donker. Je koopt hem voor € 11,90.

NOTE Luminous Silk Compact Powder

Skin Perfecting Illuminator en Primer

Deze Skin Perfecting producten zijn er om je huid te primen of te highlighten. Beide kosten € 13,90 voor 35 ml.

Skin Perfecting Illuminator en Primer

Luminous Silk Blusher

Als laatste in de gezichtscategorie: blusher! Ze zijn verrijkt met arganolie en hebben een matte finish. Ook hiervan zijn weer veel tinten verkrijgbaar. Je koopt ze voor € 10,90 per stuk (5,5 gram). Ik probeerde de tint 05 Desert Rose, je leest er alles over in dit artikel: NOTE Cosmétique make-up getest!

NOTE Luminous Silk Blusher

Wenkbrauwen

Brow Addict Fill & Fix

Voor je wenkbrauwen heeft NOTE Cosmétique twee soorten producten in haar assortiment opgenomen. Als eerste de Brow Addict Fill & Fix. Hiermee vul je eerst je wenkbrauwen met de gekleurde crème en vervolgens fixeer je ze met de gekleurde wenkbrauwgel. Hij is er in vijf kleuren en kost € 11,99.

NOTE Brow Addict

Brow Pencil

Heb je een voorkeur voor wenkbrauwpotloden? Bekijk dan deze NOTE Brow Pencils (met borsteltje!). Je hebt de keuze uit drie kleuren voor € 8,90 per stuk.

NOTE wenkbrauw potlood

NOTE Oogmake-up

Love At First Sight oogschaduwpalette

Er liggen drie mooie oogschaduwpaletten in de winkel! Allemaal hebben ze 12 tinten met verschillende finishes en van neutraal tot kleurrijk. De palettes kosten € 15,90 per stuk. Wat is jouw favoriet?

NOTE Love at first sight oogschaduwpalette halal

Ultra Rich Eye Pencil

Maak je ooglook nog intenser met een zwart of gekleurd lijntje op je ooglid of waterlijn. Deze NOTE oogpotloden hebben een zachte formule en zijn parfumvrij. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren voor € 5,99 per stuk.

NOTE Ultra Rich Color eye pencil

Smokey Eye Pencil

Maak een smokey eye in een handomdraai! Deze potloden hebben een foamtip om je lijn te kunnen smudgen. Deze potloden zijn er ook in 5 tinten en kosten € 8,90 per stuk. De groene variant probeerde ik uit, bekijk hier mijn review én ooglook: NOTE Cosmétique make-up getest!.

Smokey Eye Pencil metallic

Precision Eyeliner

Hou je meer van liquid eyeliner? Bekijk dan eens deze zwarte NOTE Precision eyeliner met hele dunne punt. Je koopt hem voor € 11,90.

NOTE eyeliner zwart

Mascara’s

NOTE Cosmétique heeft drie mascara’s in haar assortiment. Alle drie kosten ze €12,90 per stuk. Van links naar rechts zie je hieronder op de foto:

  • One Touch mascara: Zorgt met een zandlopervormige applicator voor meer volume, al in één laag.
  • Real Look mascara: Geeft naast een intense kleur meer krul, dikte, lengte en volume, en dat alles zonder klontjes.
  • Sculpt Master mascara: Heeft een siliconen borsteltje met twee kanten. De eerste kant zorgt voor meer textuur en de andere kant krult en lift je wimpers. Ik probeerde hem uit, je leest erover in dit artikel: Review: NOTE Sculpt Master Mascara.
NOTE Cosmetique halal mascara

NOTE Cosmétique lipproducten

BB Lip Corrector

Deze BB Lip Corrector geeft je lippen een vleugje kleur en een lichte glans. Hij bevat sheaboter en vitamine E om je lippen te hydrateren. Hij kost € 9,95 (12 ml).

BB Natural Color Lip Corrector

Deep Impact lipstick

De Deep Impact lipsticks geven je lippen een intense kleur met glanzende finish. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, van nude tot knalrood. Ze kosten € 9,90 per stuk (4,5 gram). Ik schreef er al een review over, die lees je hier: NOTE Cosmetique lipgloss en lipstick getest!

Note Cosmetique Deep Impact lipstick kleuren

Mattemoist lipgloss

Om je look helemaal af te maken gebruik je een Mattemoist lipgloss. Ook hierover schreef ik in het artikel NOTE Cosmetique lipgloss en lipstick getest!. Kies jouw perfecte kleur uit het assortiment van 16 tinten. De lipgloss kost € 8,90 (6 ml).

Note Cosmétique mattemoist lipgloss assortiment halal

Meer informatie

De producten uit het assortiment van NOTE Cosmétique zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Zowel in de winkels als op Kruidvat online. Alle producten zijn cruelty free en halal.

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top