Review: NYX losse glitters en primer

Een tijdje geleden kon je op deze beautyblog al lezen over de NYX Vivid Brights gekleurde eyeliners, vandaag is het de beurt aan NYX losse glitters en glitter primer!

Al een tijdje dacht ik erover om de NYX glitter primer te kopen, want losse glitters blijven anders niet zitten. Er zijn meer merken met een glitterprimer, maar die van NYX is betaalbaar en ziet er leuk uit. Bij mijn bestelling deed ik ook meteen wat losse glitters in verschillende kleuren. Kijk mee!

NYX glitterprimer glitter brillants paillettes

NYX Glitter primer
Als ik stash video’s kijk valt die glanzende tube van de NYX glitter primer me altijd op! Dus toen ik had besloten dat ik een glitter primer wilde, wist ik ook meteen welke. Ja, ik ben hierbij puur op uiterlijk afgegaan! En heb volgens mij nooit echt slechte dingen erover gelezen. Hij kost rond de 9 euro (afhankelijk van waar je hem koopt) voor 10 ml.

NYX glitter primer glitterlijm

De primer is vrij dik qua substantie, maar is goed uit te smeren. Hij heeft een zalmkleur en is onzichtbaar als hij eenmaal uitgesmeerd is. Ik heb hem nog niet bij een look geprobeerd, dus ik benieuwd of hij dan ook goed werkt. Bij de swatches onderaan dit blogartikel heb ik hem wel als basis gebruikt.

NYX losse glitters
Ik kocht drie kleine potjes face and body glitters. Er zijn verschillende soorten en eerlijk gezegd weet ik niet precies het verschil. Volgens mij zijn de glitter brillants steeds in één kleur en de glitter paillettes in één basiskleur met verschillende kleuren afhankelijk van het licht. Ze lijken (afgezien van de kleuren) allemaal op ‘gewoon’ glitters. Ze kosten ca. € 7,50 per potje van 2,5 gram.

Erg fijn (en noodzakelijk) bij deze potjes is de sifter boven in. Toen ik de potjes voor het eerst wilde gebruiken moest ik ook het stickertje nog eraf halen. Extra bescherming zodat niet heel je kamer onder de glitters zit!

NYX cosmetics glitters sifter

NYX Glitter Brillants
Ik kocht twee kleuren van de zogenaamde glitter brillants: een blauwe en rode:

NYX cosmetics glitterprimer glitter brillants

De rode glitters zijn echt alleen rood, in de blauwe zie ik ook wat rode details. Ik weet niet of dat de bedoeling is.

NYX glitter paillettes
Van de glitter paillettes kocht ik maar één soort: de zwarte. Hierin zie ik wel duidelijk verschillende kleuren oplichten.

NYX glitterprimer glitter paillettes zwart

Swatches
Bij losse glitters kunnen swatches zéker niet ontbreken. Ik gebruikte bij deze swatches de NYX glitter primer zodat de losse glitters goed zouden blijven zitten. Ik denk dat ik met deze producten mooie looks kan maken, dus ik dat binnenkort zeker proberen!

NYX cosmetics glitters swatches met primer

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Review: NYX losse glitters en primer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top