NYX Vivid Brights gekleurde eyeliners

Al een tijdje heeft NYX gekleurde eyeliners in haar assortiment onder de naam Vivid Brights. Ik dit artikel laat ik je maar liefst 6 van de 9 beschikbare kleuren zien!

NYX Vivid Brights gekleurde eyeliner doosjes

Ik heb een aantal maanden geleden de blauwe NYX eyeliner (Sapphire) al eens gekocht. Die beviel goed, dus ik wilde er graag wat meer! De NYX-sale bij Douglas afgelopen weekend was het moment om mijn collectie gekleurde eyeliners uit te breiden. Niet alle kleuren waren beschikbaar, maar ik kocht vijf kleuren bij. Uiteindelijk is dit mijn collectie gekleurde NYX Vivid Brights eyeliners!

NYX Vivid Brights gekleurde eyeliner namen

Het is misschien niet helemaal goed te lezen, maar de kleuren heten van links naar rechts: Envy (groen), Halo (geel), Delight (oranje), Fire (rood), Sapphire (blauw) en Blossom (lila).

Aan de verpakkingen van de eyeliners zelf is goed te zien welke kleur je te pakken hebt. Ze zijn namelijk net zo gekleurd als de bovenkanten van de doosjes. Hieronder volgen nog een aantal foto’s!

NYX Vivid Brights gekleurde eyeliner
NYX Vivid Brights gekleurde eyeliner groen rood oranje geel blauw lila

De eyeliners hebben allemaal een klein kwastje. Ik vind het makkelijker om een hele dunne lijn te zetten met een vilten punt. De kwastjes van deze eyeliners zijn ook vrij dun maar hadden van mij nog iets smaller gemogen. Verder vind ik de formule goed. Ze blijven goed zitten als ze zijn opgedroogd en hebben echte knalkleuren. Op de foto hieronder zie je swatches van de zes kleuren!

Swatches NYX Vivid Brights gekleurde eyeliner

De enige kleur die me een beetje tegenviel was de groene (Envy). Zoals je op de foto’s ziet is de verpakking licht- en felgroen. De eyeliner zelf is echter wat meer mosgroen of legergroen. Nog steeds een mooie kleur, maar anders dan ik verwacht had!

Om mijn collectie compleet te maken zou ik nog drie andere kleuren bij moeten kopen: Escape (limegroen), Petal (lichtroze) en Violet (paars). Maar voorlopig houd ik het even bij deze zes, genoeg om te variëren!

De eyeliners kocht ik zoals gezegd bij Douglas, ze kosten daar normaal € 7,02 (wat een bijzondere prijs eigenlijk).

Gebruik jij wel eens gekleurde eyeliner?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top