Only You adventskalender 2021 unboxing!

Eigenlijk wilde ik hem niet kopen, maar ik kreeg veel vraag naar de Only You adventskalender van 2021. Daarom vandaag dan tóch nog een unboxing! Ik was vooral benieuwd of er vernieuwende items in zouden zitten, of dat hij juist veel op die van vorig jaar zou lijken qua inhoud. Kijk je mee?

Beauty adventskalender Only You 2021

De buitenkant ziet er erg leuk uit! De box is wit met pasteltinten en er staan een heleboel vrolijke getekende ijsbeertjes op afgebeeld. Niet de standaard kleuren of het standaard design wat je misschien verwacht bij een adventskalender. Maar wel een winters tafereel, ik vind hem cute!

Informatie en preview Only You adventskalender 2021

Op de achterkant van de box kun je een sneak preview zien van de inhoud en kun je ook de ingrediënten lezen (als dat van toepassing is bij de producten).

Strikdetail Only You makeup kalender 2021

Als je de Only You adventskalender van 2020 nog herinnert, weet je misschien ook nog dat hij dichtzat met een strik. Net als deze 2021-variant dus! Het geeft een feestelijk gevoel en maakt de doos wat meer chique.

Binnenkant Only You adventskalender 2021

Aan de binnenkant zijn ‘scheurdeurtjes’ die versierd zijn met ijsberen of quotes. De nummers staan allemaal door elkaar, dus dat wordt lekker zoeken!

De inhoud van de adventskalender

Op de achterkant zag ik stiekem al wel wat items die ik herkende van vorig jaar, maar laten we snel kijken of er écht zoveel dezelfde dingen in zitten.

Dag 1: Scrunchie

Achter deurtje nummer 1 zit een donkerrode scrunchie verstopt. De stof is glad en glanzend, ik vind dit ook een hele mooi kleur. Zeker met de feestdagen is donkerrood eigenlijk altijd goed wat mij betreft.

Donkerrode scrunchie voor feestdagen

Dag 2: Liquid eyeshadow

Op dag nummer 2 vind je een liquid eyeshadow. Het is een vrij donkere bruintint met hele kleine glitterdeeltjes erin verstopt. Ook in de Max & More adventskalender van 2021 zat liquid eyeshadow, leuk!

Donkerbruine liquid eyeshadow

Dag 3: Blendingspons

Deze blendingspons ken ik nog van vorig jaar! Toen was hij nog groen, wat ik toch wat toepasselijker vind. Dit jaar is hij aangepast aan de pasteltinten van de kalender denk ik, en uitgevoerd in lichtblauw.

Blendingspons in de vorm van een kerstboom

Dag 4: Zwart oogpotlood

In deurtje nummer 4 zit een zwart oogpotlood verstopt. Altijd handig, kun je denken, maar inmiddels heb ik er ook dit jaar alweer heel wat verzameld. Deze gaat mee in de stapel voor de Waanzinnige Weggeef Weken, binnenkort op mijn Instagram!

Zwart oogpotlood van Only You

Dag 5: Shimmerpoeder

Met deze shimmerpoeder highlight je niet alleen je gezicht, maar kun je jouw hele lichaam een glow geven als je dat wil. Het is een hele mooie kleur, ik weet alleen niet of ik het echt ga gebruiken.

Los shimmer poeder voor lichaam en gezicht

Dag 6: Jumbo lipstick

Een knalrode jumbo lipstick komt tevoorschijn als ik deurtje nummer 6 openscheur. Heb ik die niet al eens eerder gehad (en weggegeven)?

Rode Jumbo Lipstick van Only You

Dag 7: Zilvergrijs oogpotlood

Het tweede oogpotlood in deze kalender heeft een donkergrijze tint met een lichte shimmer erin verwerkt. Hij lijkt me erg mooi, volgens mij heb ik zoiets nog niet!

Zilvergrijs oogpotlood van Only You

Dag 8: Glitter lip topper

Als je echt all out wil gaan voor een feestje is deze lip topper iets voor jou! Je tovert je lippen in een paar tellen om in een discobal zodat je het stralende middelpunt bent.

Witte glitter liptopper

Dag 9: Duo kwastje

Achter deurtje nummer 9 zit een klein duokwastje verstopt. Aan de ene kant is het zo’n ‘ouderwetse’ applicator en aan de andere kant een klein kwastje. Vorig jaar zat er een zelfde in (maar dan geheel zwart). Ik gebruik het borstel-kantje wel eens, de andere kant niet.

Duo kwastje en oogschaduwapplicator

Dag 10: Jumbo lipstick

Nog een Jumbo lipstick! Ik moest ze echt even naast elkaar houden om de kleuren te vergelijken. Deze neigt iets meer naar roze dan naar rood, maar het is lastig te zien aan de verpakkingen.

Dieprode Jumbo lipstick

Dag 11: Only You spiegeltje

Achter deur nummer 11 zit een rond spiegeltje. Ik vind hem erg leuk, in de pasteltinten van de adventskalender en met het Only You logo er op. Het enige nadeel is: ik gebruik dit soort spiegeltjes eigenlijk zelden tot nooit.

Only You pastel handspiegeltje

Dag 12: Gezichtskwast

Nog een kwast in deurtje 12, een angled gezichtskwast dit keer. Hij is niet erg groot, wat een voordeel is als je hem mee wil nemen. Volgens mij werkt hij prima om iets van blush of misschien zelfs highlighter aan te brengen. De kwast voelt in ieder geval erg zacht, dus ik ga hier veel plezier van hebben denk ik!

Gezichtskwast van Only You

Dag 13: Lippotlood

Het lippotlood uit vakje 13 heeft een soort donkerroze / berry-achtige kleur. Ik kan hem niet goed matchen met de twee jumbo lipsticks, dus wellicht komt er later nog een lipproduct tevoorschijn?

Only You Lippencil donkerroze

Dag 14: Oogschaduw palette

Een oogschaduwpalette met vier tinten. Die herinner ik me van vorig jaar nog! Dit jaar zijn de tinten iets donkerder, maar nog net zo shimmery. De gouden tint rechtsboven is volgens mij een cream oogschaduw, de andere lijken gewoon poederoogschaduws.

Only You oogschaduwpalette vier kleuren

Dag 15: Matte liquid lipstick

Daar is het andere verwachtte lipproduct! Deze liquid lipstick droogt mat op, als het goed is. Het is inderdaad een donkere, berry-achtige tint die lijkt te passen bij het potlood van een paar deurtjes eerder.

Matte liquid lipstick van Only You

Dag 16: Puntenslijper

De puntenslijper herken ik ook nog van vorig jaar. Toen was hij rood, dit jaar is hij lichtroze, passend bij de pasteltinten van de gehele kalender. Opzich prima, maar ik heb er al genoeg.

Lichtroze puntenslijper Only You

Dag 17: Nagelvijl

De nagelvijl van dit jaar is érg feestelijk! Geen pasteltinten, maar gewoon glitters in allerlei kleuren. De andere kant, waarmee je daadwerkelijk vijlt, is donkergrijs. Zo’n vijl kan nog wel eens van pas komen, dus die ga ik bewaren.

Kleurrijke glitter nagelvijl

Dag 18: Liquid eyeshadow

Hee, nog een liquid eyeshadow! Dit is een kleur die wat beter bij me past: een warme bronzen tint met hele kleine glitterdeeltjes erin. Als ik nog niet iets heb wat hier op lijkt, krijgt hij een mooi plekje in mijn collectie.

Lichtbruine liquid eyeshadow

Dag 19: Roze glitter lip topper

Ook de lip topper is er in twee kleuren! Ik kan niet anders dan constateren dat deze toch wel barbie-roze is. Wat overigens niet slecht hoeft te zijn, bij iedere gelegenheid past een andere lip topper, maar voor mij is hij iets té.

Roze glitter liptopper

Dag 20: Mini kabuki brush

Ook vorig jaar zat er een mini kabuki brush in de kalender, en ik zit me nu heel erg af te vragen of ik die nog heb. Heb ik hem weggegeven of gewoon nooit gebruikt…?

Mini kabuki brush Only You

Dag 21: Haarspeld

Dit soort haarspelden heb ik de afgelopen tijd vaak gezien op Instagram en andere kanalen. Ik vind hem erg leuk, dus ga hem zeker gebruiken!

Haarspeld met parels

Dag 22: Bruin oogpotlood

Op dag 22 zit er een bruin oogpotlood in de Only You adventskalender van 2021. Ook deze heeft, net als de donkergrijze variant, kleine shimmers. Hij lijkt qua kleur een beetje op de Artdeco Mineral Eye Styler, dus hier ga ik iemand anders blij mee maken.

Donkerbruin oogpotlood

Dag 23: Highlighter

Dag 23, bijna het laatste vakje om open te maken! Hier in vind ik een vrij donkere highlighter. Ik vind hem erg mooi, maar als highlighter is hij zeker te donker voor mijn huidskleur.

Donkere highlighter van Only You

Dag 24: Bronzer & Blush duo

En dan als laatste: een bronzer en blush duo! Eerlijk gezegd ben ik niet weg van beide kleuren, ze doen een beetje kinderlijk aan ofzo. Ik ga er hopelijk iemand anders blij mee maken!

Blush en bronzer duo van Only You

Mijn mening over de Only You adventskalender 2021

Laat ik beginnen met zeggen dat ik dit soort ‘scheurkalenders’ verre van handig vind. Zoals je op de foto’s hierboven en de afbeelding hieronder al ziet, scheur je altijd meer open dan de bedoeling is. Zo krijg je al previews die je misschien niet wil. Daarbij is het meestal érg lastig om dingen uit de kalender te krijgen omdat ze vastgeklemd zitten in de plastic basis. Dus nee, erg jammer.

Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de kalender, die ik dan weer wél geslaagd vind. Erg mooie, zachte kleuren, leuke figuurtjes en de deurtjes zijn ook allemaal leuk versierd. Ook bij enkele producten zie je het thema terug.

Volledige inhoud adventskalender Only You 2021

De producten zijn een beetje ‘hit or miss’. De opvulcadeautjes zoals een puntenslijper, duo kwastje en spiegeltje hadden wat mij betreft achterwege mogen blijven. De liquid eyeshadows lijken me erg mooi, dus daar ben ik blij mee. Ook de scrunchie en haarspeld vind ik leuk.

Maar als je vaker deze kalender koopt (of de Only You adventskalender 2020 unboxing gezien hebt) zie je dat er toch best wel wat dezelfde items inzitten. De jumbo lipsticks, oogschaduwpalette, oogpotloden, duo-kwast, kabuki kwast, blendingspons, nagelvijl, puntenslijper, liquid lipstick, highlighter, bronzer & blush duo zaten er vorig jaar ook in, vaak net in een andere kleur. Dat is al meer dan de helft van de producten, dat vind ik erg jammer. Ik had liever wat meer nieuwe producten gezien.

De hoeveelheid dezelfde producten als vorig jaar maakt dan ook dat ik deze kalender volgend jaar niet meer zal kopen. Kan iemand me daar nog even aan herinneren rond oktober 2022?

Meer informatie

Zelf deze Only You adventskalender van 2021 uitpakken? Je koopt hem bij ICI Paris XL voor € 28,99 (dat is een euro meer dan vorig jaar). Hij is momenteel in de aanbieding voor € 21,74.

Meer adventskalender unboxings bekijken? Klik dan door via de linkjes hieronder:

Benieuwd naar andere kalenders? Bekijk hier het Overzicht met beauty adventskalenders 2021!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top