Ooglook à la NikkieTutorials

Gisteren had ik zin om eens wat nieuws te proberen. Maar echte inspiratie had ik zelf niet. Daarom besloot ik om een tutorial te volgen, zodat ik wat kon doen wat ik normaal niet zou doen of iets zou leren. Even uit m’n comfortzone! En wat kon ik beter als voorbeeld pakken dan een ooglook van NikkieTutorials? Al jaren de absolute top-makeupartist van Nederland.

Ik vond een video van afgelopen November met daarin een blauwe ooglook met bronzen details. Dat leek me wel wat! Klik op de link om naar het filmpje te gaan. Hieronder een afbeelding uit het filmpje (credits dus voor Nikkie!).

Voorbeeld ooglook NikkieTutorials

Uiteraard had ik niet alle producten die zij gebruikte in huis. Om eerlijk te zijn, volgens mij had ik helemaal niets! Dus ik heb in mijn make-up lade gekeken en wat dingen eruit gepakt die vergelijkbaar waren qua kleur. De volgende producten heb ik uiteindelijk gebruikt. Het is een kleurige selectie geworden!

Gebruikte producten ooglook naar NikkieTutorials look

Veel van deze producten heb ik jullie al eerder laten zien of gebruikt in andere artikelen.
Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette
– MakeupRevolution x Tammi Tropical Carnival oogschaduwpalette (een heel mooi palette als je van felle kleuren houdt!)
– Miss Sporty Cat’s Eyes palette uit mijn Project Pan
– Highlighter palette Glowdoscope van Catrice wat ik ook gewoon op mijn ogen gebruik
LA Colors Chrome eyeliner, een hele mooie kleur
– Catrice zwarte Liquid Liner
NYX Vivid Brights eyeliner in Sapphire, waar ik eerder al een ooglook mee maakte
– En de mascara die ik momenteel in gebruik heb: Maybelline Lash Sensational.

En dan nu, om met Nikkie te spreken: without further ado het eindresultaat van het volgen van deze tutorial!

Ooglook blauw brons naar NikkieTutorials look

Het resultaat komt natuurlijk niet eens in de buurt van wat Nikkie presteert, maar ik vond het wel erg leuk om de video te volgen. Ik gebruikte wat nieuwe kleurcombinaties en heb zo mijn skills weer wat meer geoefend.

Heb jij wel eens een tutorial gevolgd? Wat is je favoriet? Ik wil dit graag vaker doen dus tips zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top