Ooglook: blauwe liner

Soms is het lastig om te bedenken wat voor ooglook ik nu weer wil maken. Vandaag is het een ooglook met blauwe liner geworden, kijk snel verder!

Vaak wil ik bijvoorbeeld een look maken met een bepaald oogschaduwpalette. Maar als ik geen plan heb, dan weet ik niet welke kleuren ik wil gebruiken en wordt het meestal niks. Ik heb dan ook teveel keuze en snak naar een klein palette waarbij de keuze niet zo gevarieerd is. Een quattro, een trio… Dan is tenminste meteen duidelijk wat de richting van de look wordt.

Dus toen ik een kijkje nam naar welke kleine oogschaduwpaletjes ik al een tijdje niet gebruikt had, stuitte ik op deze twee leuke trio’s van LOOkX. Misschien een onbekend merk? Het is een Nederlands merk wat vooral verkocht wordt bij schoonheidssalons (op de site kun je vinden wat de verkooppunten zijn).

Gebruikte producten Blauwe ooglook Lookx oogschaduw BAE Hema eyeliner

Naast deze oogschaduwpalettes heb ik ook wat lipglosses, lipsticks en een bronzer van dit merk. Op bovenstaande foto zie je ook meteen wat de kleurkeuze zo makkelijk maakt. Twee blauwe oogschaduws en twee paarse. Toen ik deze combineerde, ontstond onderstaande ooglook die ik afmaakte met een blauwe liner van NYX. Die laatste bracht ik ook meteen aan als mascara. Ik gebruikte die Vivid Brights liner in de kleur Sapphire al een paar keer eerder in looks, zoals bij deze basic look en bij de sunset look.

Blauwe ooglook Lookx oogschaduw BAE Hema eyeliner

In eerste instantie wilde ik het daarbij laten, maar hij voelde nog niet ‘af’. Er ontbrak iets. Ik besloot de zilverblauwe chrome eyeliner van B.A.E. (van Hema, in de kleur 03 Boom) er aan toe te voegen om zo de kleuren een beetje op te halen. Erg geslaagd, vind ik! Het is nu niet meer een wat saaie look, maar door die liner knalt hij wat meer.

Gebruik jij wel eens gekleurde eyeliner?

Eén reactie op “Ooglook: blauwe liner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top