Ooglook: Born to Run oogschaduwpalette

Vorige week kocht ik (tweedehands) een voor mij nieuw oogschaduwpalette. Tijd voor een ooglook met het Born to Run palette van Urban Decay!

Ik zat al een tijdje naar dit palette te kijken. De kleuren die erin zitten zijn mooi en afwisselend en het palette sprak me aan. Maar Born to Run kost nog steeds € 51,- en dat vond ik toch iets teveel… Via Instagram bood iemand aan dat ik haar palette kon overnemen, omdat Born to Run daar niet veel gebruikt werd. Nou, prima! Waar Instagram al niet goed voor is!

Urban Decay Born to Run oogschaduwpalette

Het palette was inderdaad amper gebruikt, en dan nog, ik ga het zelf ook weer gebruiken dus nieuw zou hij sowieso niet lang blijven! Met de kleuren in het Born to Run palette kun je allerlei kanten op: roze, oranje, paars, groen, blauwe tinten. Ze zitten er allemaal in! En een neutrale bruinachtige look is ook mogelijk.

Meer zien van Urban Decay? Bekijk dan ook het Naked Wild West Palette, Primer Potion en All Nighter Setting Spray!

Ik gebruikte voor mijn Born to Run ooglook natuurlijk dit palette, verder de Max & More oogschaduwbasis en de Essence Lash Princess mascara om de look af te maken.

Gebruikte producten Born to Run UD palette

In de look die ik als eerste maakte wilde ik een beetje spelen met de kleuren. Uiteindelijk is het een beetje een rommeltje geworden, niet mijn beste werk. Maar ach, het hoeft niet altijd insta-perfect te zijn en ook mijn failures deel ik graag 😉

Ooglook met Born to Run UD oogschaduwpalette

Het leek me leuk om een ‘gekartelde’ ‘wing’ te maken, dus dat gedeelte vind ik wel grappig. Ik had verder alleen niet echt een plan bij deze ooglook en dat is ook terug te zien. Het is een beetje een wirwar van kleuren door elkaar geworden waarbij ze lastig te onderscheiden zijn. De volgende keer dus eerst maar een plan opstellen!

Het palette werkt verder wel fijn. De kleuren die ik tot nu toe heb gebruikt zijn goed gepigmenteerd en ze blenden goed. Ik ga hier zeker nog meer ooglooks mee maken!

Heb jij altijd een plan voor je aan een look begint?

— Bekijk meer ooglooks in deze artikelen: Ooglook met ‘Project Pan’ oogschaduw. —

2 reacties op “Ooglook: Born to Run oogschaduwpalette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top