Ooglook: cactus in de hitte

Het is in Nederland momenteel al een aantal dagen rond de 30 graden. Temperaturen die we niet heel vaak meemaken voor een langere tijd! Ik wilde geen grote, volle ooglook maken, maar besloot iets anders te doen in deze hitte: een cactus!

Het was niet meteen de bedoeling om een cactus ooglook te maken! Ik wilde een simpele ooglook maken met een neon pigment in mijn binnenste ooghoek. Dus ik begon met het aanbrengen van de oogschaduwbasis van Max & More (Action) op mijn ooglid. Vervolgens maakte ik met mijn neon pigmenten de inner corner van mijn oog groen (met de kleur Sour). Maar dit was toch een beetje te saai.

Gebruikte producten cactus ooglook met gosh oogpotlood en gekleurde mascara

Vervolgens maakte ik de cactus met een groen oogpotlood van TEEEZ Cosmetics (06 Free) en een bruin oogpotlood van Elf in de kleur Coffee. Het bloemetje erbij maakte ik met het roze neon pigment (Cheeky). Om een soort van woestijngroen te symboliseren trok ik met een gouden oogpotlood van Gosh (Rising Sun) een lijntje langs mijn wimperrand. Om deze look af te maken wilde ik mijn roze Smize mascara van Meeki (gekocht bij Action voor € 0,99) eens proberen!

Meeki gekleurde mascara van Action 259 Aquamarine 255 Bubblegum

Ik kocht de groene en de roze variant. Mascara in een tube bevalt me wel eigenlijk! Ik moest er even aan wennen, ik denk bij een tube namelijk eerder aan lipgloss. Maar leuk om deze in mijn collectie te hebben. De mascara’s hebben een normaal borsteltje, die een goede eerste indruk heeft achtergelaten. Ze spreiden de wimpers goed. De kleur zou iets feller of opvallender mogen, maar voor deze prijs zijn het zeker leuke gekleurde mascara’s! Bij Action was in ieder geval ook nog een blauwe variant te koop, meer heb ik er niet gezien.

Meeki gekleurde mascara van Action 255 Bubblegum borsteltje

Uiteindelijk pasten deze roze gekleurde wimpers wel goed bij de ooglook, het maakt hem net iets vrolijker! Dit is de cactus ooglook geworden, in de hitte kon ik niet veel meer maken!

Cactus ooglook met gosh oogpotlood en gekleurde mascara

Wat vind je ervan? Gebruik je veel make-up in deze hitte?

Eén reactie op “Ooglook: cactus in de hitte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top